Don Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
jures Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 ?eprav za na AC bi jaz kadarkoli vzel raje ?vaba s kakim oversized motorjem kot navit turbo avto. No ?e se ?e gremo to, tut v USA nimajo slabih avtov. No tule je ?e kaj drugega kot ameri?ki policijski avti. Out of service?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 17. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 In ena sam zate Don: Citiraj
jures Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Babe? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 17. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Babe? Se baje ne limajo na BMWje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 In ena sam zate Don: Mah M3 mam vsak dan pred firmi z akrapovi?em, 19" schnitzer litkami, 4 Brembo supersport 3 batnimi ?eljustmi. Al pa M3 CSL, ?e pa ?e to ni dost pa Porsche Cayenne S, mah ko to vidi? skor vsak dan in se ma? mo?nost s tem vozit-peljat ti to sploh ni ve? nevem kolk fascinantno. :ne vem: Aja pa VSE to ma en osebek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 19. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Zdaj pa povej ?e, da razmi?lja o prodaji E92 pa kje vse je ?e njegov CSL bil... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 "navadn" M3 (praln stroj-bele barve) se ?e prodaja. CSL pa verjetn z njim do konca njegovega ?ivljenja, pa kje vse ?e bo,... Porsche pa je evridej avto, ?e se mu ne da okrog ropotat z akrapovi?em. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 21. oktober, 2012 Prijavi Napisano 21. oktober, 2012 dva stroja supro bi pa kr odkupu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 31. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 dva stroja supro bi pa kr odkupu Lol mater si ti zgodaj odkril tale avto. AMG A45, hothatch, AWD, 2.0 turbo bencinar. ?isto nov segment pri Mercedezu.Four-wheel drive and a seven-speed twin-clutch transmission are standard. Citiraj
Još šta Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Lol mater si ti zgodaj odkril tale avto. AMG A45, hothatch, AWD, 2.0 turbo bencinar. ?isto nov segment pri Mercedezu. ma sej sm jo ze prej vidu dost,se mem peljem...sam nism nikol posliku pa mal blizje pogledu poznas? mislm kje stoji pa kdo jo ma. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 31. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Vem kdo jo ima (imel?) kje je prej?nja leta stala, sem se enkrat dobil z njim. Zdaj so pa izginile sledi za Supro, ne vem kje je zdaj parkirana. Mimo bele se pa tudi dostikrat peljem. PS: pa drugi? ne citiraj slik. Citiraj
Symon Napisano 9. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2012 Mercedes SLS AMG Black SeriesBlack. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2012 Prijavi Napisano 9. november, 2012 Symon bo? pre?altal na Mercedesa Citiraj
Još šta Napisano 10. november, 2012 Prijavi Napisano 10. november, 2012 meca je itak top...zelo zelo komi cakam NEW CLC http://www.topspeed.com/cars/mercedes/2012...3/pictures.html Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 10. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2012 Symon bo? pre?altal na Mercedesa Ne samo slu?ajno so tile novi modeli lepi. Pa tale blac edition mi je fletn ker je rumen. Ene baje spominja na RX7 ker so bile isto rumene pa podobno nizke in dolge (predvsem od A stebri?ka naprej je podobna sihueta) ampak to ne bi trdil. Citiraj
canyon Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 ena zlo lepa jesenska Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Symon Napisano 21. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2012 Glede na to da ima podvozje skopirano od Megana in Focusa RS se bo tole mogo?e celo dobro peljalo. Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2013 Prijavi Napisano 5. januar, 2013 men osebno najlep?i Ferrari kar so jih kdaj nardil Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 cukr od avta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Turbo Lumpi Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Zadnji? sem na gorenski AC videl srebrnega SLS-a AMG, nem?ke tablce notr pa ata pa bjond pi?*ica.. Citiraj
uklopko Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 zgorna bejba je pa ?e spihana -lj kok ma lufta med nogam Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 zgorna bejba je pa ?e spihana -lj kok ma lufta med nogam pr men bi ga se vec dobila Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.