uklopko Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 pr men bi ga se vec dobila he he kaj bi se cel padu not Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 he he kaj bi se cel padu not tist, ko bi bil na vrsti za menoj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 hmmm tole trditev pa semizdi bi moral mal pod drobnogled dat-imam ob?utek da zavaja?!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 hmmm tole trditev pa semizdi bi moral mal pod drobnogled dat-imam ob?utek da zavaja?!!!! pa ne za menoj kot si ti predstavlja?, ampak naslednja stranka XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 tist, ko bi bil na vrsti za menoj ?e bi bil ?mego ces lulek, bi bil ?e zmerom majhen Citiraj
Deeyan Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 ?e bi bil ?mego ces lulek, bi bil ?e zmerom majhen sej nism lih med najve?jimi, zdej si pa razlagi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 stroj?ina Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Tole more tud skor po zrak it http://avtoarena.si/bmw/tuning/g-power-zam...nejso-serijo-1/ http://performancedrive.com.au/g-power-g1-...-v8-conversion/ Citiraj
Deeyan Napisano 2. marec, 2013 Prijavi Napisano 2. marec, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=3572 Pri motorju uprabljajo VRIS http://www.laferrari.com/en/engine/ Citiraj
jstdoma Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Oblika - no ne vem glih, motor in zvok in pogon - Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2013 Prijavi Napisano 10. marec, 2013 Pri motorju uprabljajo VRIS http://www.laferrari.com/en/engine/ Japonci so to uporabljali takoj po vojni, tako da uau. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 PS: bom popravu velikost slike ko nebom na mobilcu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 5. maj, 2013 Prijavi Napisano 5. maj, 2013 Dana?nja promocija Oldtimer kluba Rovinj pred sobotnim vse - Istrskim sre?anjem oldtimerjev v Puli, ?e koga zanima sosedov MG 1971, 1 cilinder, 500ccm.... En redkih vojnih, ki nima gasa na levi....ima pa 2 toka za oro?je Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 tale stvarca se mi ?edalje bolj dopade Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Zihr zarad Grid2 ane? hehe, ze prej mi je skoz bodu u oci, zdej pa se bolj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 13. julij, 2013 Prijavi Napisano 13. julij, 2013 Ne vem zakaj, ampak oldtimer roadsterji so meni top Mogo?e ravno zaradi dizajna ki je bil takrat bolj ?ustven kot danes, zato mi je tudi miata v?e?, ker ga ?e vedno nekaj ima...ko pa pride do tele alfe pa samo uau Citiraj
LabiGT Napisano 14. julij, 2013 Prijavi Napisano 14. julij, 2013 like Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 14. julij, 2013 Prijavi Napisano 14. julij, 2013 Ne vem zakaj, ampak oldtimer roadsterji so meni top Mogo?e ravno zaradi dizajna ki je bil takrat bolj ?ustven kot danes, zato mi je tudi miata v?e?, ker ga ?e vedno nekaj ima...ko pa pride do tele alfe pa samo uau Oh yeah Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 22. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 Men je huda fotka ?eprav ni sve?a.Pa seveda noben avto serijski, niti policijski. Citiraj
Metachlone Napisano 22. avgust, 2013 Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 Ne vem zakaj, ampak oldtimer roadsterji so meni top Mogo?e ravno zaradi dizajna ki je bil takrat bolj ?ustven kot danes, zato mi je tudi miata v?e?, ker ga ?e vedno nekaj ima...ko pa pride do tele alfe pa samo uau I hear you Jest tut bolj na oldscool roadsterje padam. Tale sicer ni star po letniku ampak oblikovanje pa je...je kar nekaj ?asa krasil desktop. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 22. avgust, 2013 Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 I hear you Jest tut bolj na oldscool roadsterje padam. Tale sicer ni star po letniku ampak oblikovanje pa je...je kar nekaj ?asa krasil desktop. mmmm...novi f an:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.