Jest Napisano 30. oktober, 2015 Prijavi Napisano 30. oktober, 2015 Zunaj ?e notri je pa precej druga?na zgodba Tako grozno pa spet ni... smo videli ze slabse ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gorjup13 Napisano 30. oktober, 2015 Prijavi Napisano 30. oktober, 2015 No saj nisem rekel da je najslab?i ali najgr?i, samo da pa? ni najlep?i meni res ni jasno kaj vsi notri tla?ijo sedaj te zaslone na dotik, da mora? ja med vo?njo pogledat kje bo? kaj naredil... sploh fajn ima prej?nji Clio, zaslona iz normalno sede?ega polo?aja niti dose?e? ne BMW 3 in Mazda 3 imata zaslon kar tako sredi armature, novi Mercedesi so pa sploh razred zase, vse res lepo narejeno in potem kot bi bil zaslon aftermarket nabit na sredino: 1 Citiraj
jures Napisano 30. oktober, 2015 Prijavi Napisano 30. oktober, 2015 ko v tem avtu elektri?nih 500 konjev z navorom od - do nekdo da gas, se ti jebe za armaturko 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 30. oktober, 2015 Prijavi Napisano 30. oktober, 2015 Mene tudi nebi motila notranjost:) Citiraj
Baby Viper Napisano 25. december, 2015 Prijavi Napisano 25. december, 2015 Sre?u eno zanimivo in rahlo vesolsko zadevo Dimenzije zadi:305/30/22 3 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jstdoma Napisano 25. december, 2015 Prijavi Napisano 25. december, 2015 Sre?u eno zanimivo in rahlo vesolsko zadevo Dimenzije zadi:305/30/22350? http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=8707566&show=1 Citiraj
Baby Viper Napisano 25. december, 2015 Prijavi Napisano 25. december, 2015 Kolk more bit pol ?ele zimska, ker tale nima letnih gor Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 25. december, 2015 Prijavi Napisano 25. december, 2015 Sre?u eno zanimivo in rahlo vesolsko zadevo Dimenzije zadi:305/30/22 Lastnik tega Huracana je slovenec >> http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/12/lamborghini_huracan_slovenija.aspx V Nemciji je registriran menda zato, ker je bila cena okoli 200.000 ? ... Ce bi ga uvozil v Slovenijo, bi zaradi davscin moral pristaviti se okoli 50.000? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 26. februar, 2016 Prijavi Napisano 26. februar, 2016 Mad Mike je spet menjal 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
S'tan Napisano 27. februar, 2016 Prijavi Napisano 27. februar, 2016 Yeah boi, Formula Drift! Zame je bilo najvecje razocaranje to sezono Foust s svojim norim RWD pasatom, mislim da je samo dvakrat sploh prisel v top 32. Shoutout za modela ki je sel stran od 2JZ in dal v svojo mislim da S14 drag engine, nisem 100% ampak mislim da je bil Wang. Oh FD. <3 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Baby Viper Napisano 27. februar, 2016 Prijavi Napisano 27. februar, 2016 Mad Mike je spet menjal Hitr so mu jo zrihtal, upam pa da bo kej ve? sre?e kot z NC 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Napisano 17. marec, 2016 avto je tako tako, na meji ri?a ampak fotka je svetovna 4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 10. april, 2016 Prijavi Napisano 10. april, 2016 MX-7 aka mini FD Ni Photoshop, res je bla narjena predelava pri Rev9 4 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Katjaa Napisano 23. april, 2016 Prijavi Napisano 23. april, 2016 Bele Alfe so mi pa res v?e?. Te nalepke morem pa za mo?a najdt. 1 Citiraj
KAALman Napisano 24. april, 2016 Prijavi Napisano 24. april, 2016 MX-7 aka mini FDNi Photoshop, res je bla narjena predelava pri Rev9Yebenti, tole je pa fajn ? Citiraj LP KAALman
jures Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 Mene je kupil....sam ?e denar me kupi pa bo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertos664 Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 jaz bi raje original samo ne pa?em not.. Citiraj
Gorjup13 Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 ?e ?e bi raje MX5 RF, moram pa priznat da me notranjost precej moti pri vseh treh, ta ?trle? zaslon, res ne razumem oblikovalcev, tako pogosto ga dajo nekam kjer ne pa?e in zgleda ali kot nekaj ?trle?ega ali pa kot da je bila armatua narejena in so potem reklu rabimo zaslon in ga dajo gor kot bi ga nekdo aftermarket vgradil (posadil pa? na prosto mesto). Glede na to da ve?ino ?asa z avtom pre?ivim v njem mi je pomembno da mi je notranjost v?e?. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 Se pa res ne razume? na oblikovanje. Obstajajo modne smernice in iz njih izhajajo?e modne zapovedi. In ?e oblikovalec ne postavi grdega nagrobnika sredi armature, potem njegov izdelek ozna?ijo z: zastarel, dolgo?asen, nezanimiv... 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 To sem ze za mx5 rekel da je za odzagati Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 16. maj, 2017 Prijavi Napisano 16. maj, 2017 Potem pa? vzame? opremo z osnovnim radijem in ni tablice pa? gor. Postavljena je visoko, da je ?im bli?je pogledu Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 16. maj, 2017 Prijavi Napisano 16. maj, 2017 Med vo?njo NAJ BI voznik gledal na cesto, ne na tablico... Citiraj
jures Napisano 16. maj, 2017 Prijavi Napisano 16. maj, 2017 Potem pa? vzame? opremo z osnovnim radijem in ni tablice pa? gor. Postavljena je visoko, da je ?im bli?je pogleduA to je mozno? Ce ja bomba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pepo1980 Napisano 16. maj, 2017 Prijavi Napisano 16. maj, 2017 Meni je pa ravno ta "tablica" sredi armature super...in tudi lepo mi izgleda...pa ?e izredno uporabna, sploh ?e ima? vzvratno kamero... Citiraj
LabiGT Napisano 16. maj, 2017 Prijavi Napisano 16. maj, 2017 zaslon je ampak manjsi (kot v mazdi 3 emotion) tko nekak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.