Skoči na vsebino

Hudi avti in fotke nasploh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 8 mesecev kasneje...
  • 5 mesecev kasneje...
Napisano (urejeno)

Imola finali mondi Ferrari

20241020_095104.jpg

20241020_092930.jpg

Gume za vajperja

20241020_100743.jpg

20241020_101700.jpg

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ponosni italjani, znajo tud šov narest, iz večih trgov v Imoli so startal proti dirkaliscu. Zmagovalec le mansa 2024 z glavnega, novi F80 iz drugega dela

20241020_143433.jpg

20241020_143433.jpg

20241020_140324.jpg

20241020_140322.jpg

20241020_132539.jpg

20241020_132516.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

20241020_144907.jpg

• Všeč 2
  • Ljubim 1

• 4 meseci kasneje...
Napisano
pred 14 minutami je Deeyan napisal:

Z lanskega dopusta 🙂

IMG_20240728_115504.jpg

a si šel tud vodeno turo po fabriki?

Napisano
Pravkar je jures napisal:

a si šel tud vodeno turo po fabriki?

Ne, ne, to je blo bolj uzput, potem sem sibal naprej do Rima 🙂

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• No avstrijci majo naslednje, klikneš na netu v asfinag štacuni - sem podjetnik 8namesto sem fizična) in začne veljat takoj....neke vrste opcija da se strinajš da nimaš več odstopnih pravic.   Volk sit in koza na poti
    • jaz bom pogledal ko se zbudim
    • Alternativa je prenos na ORF, če imaš še časovni zamik...
    • Drži.   Sicer pa brez bojazni da bi kaj poplavilo.   Tukaj bi naj gradili nov objekt, sedaj ko prodajajo še DongFeng, Forthing. T5 Evo izgleda zelo všečno.   T5 EVO MY 2025 - Forthing FORTHING.SI Forthing T5 EVO MY 2025 Novo vozilo v ponudbi Forthing T5 EVO MY 2025...   Kitajski Porsche 😃   Zaenkrat sem zadovoljen z prodajno storitvijo, prijazen prodajalec...   LP    
    • Ja, za dolge vožnje je v redu,ko ni to neka gorata država. Recimo za vožnjo po Italiji do Milana je super. Ko pa se voziš po Sloveniji ali pa recimo, ko greš v Dolonite, je pa že malo manj zabavno.  Takrat je vožnja z dizelco veliko bolj prepričljiva in zabavna. Zato pa recimo grem veliko raje v Ljubljano z 6-ko. Še posebej se pozna, ko piha močna burja.  Pridem prej, dam v šesto v Kopru in ne uporabljam menjalnika do Ljubljane, pa še poraba je nižja.   
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.