Z M A J Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Malo nostalgije, takih niti v Kamnku nimamo ve? dosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 dans sma s kolegom na njegovi 45ki delala optiko... jooooj... Citiraj If in doubt, flat out...
Još šta Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Men je huda fotka ?eprav ni sve?a.Pa seveda noben avto serijski, niti policijski. hehe tale je res huda Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
AmpeR Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Dva dni gledam ?e to mazdico iz balkona... Ma je dovja Citiraj
Jest Napisano 25. avgust, 2013 Prijavi Napisano 25. avgust, 2013 Videno danes v Novalji... Zanimiva barva CX-5 (mat crna) z zanimivim kufrom Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Vem, da je Mercedes. Vem, da je star. Ne vem pa, ?emu je to slu?ilo. Glede na obliko je najbr? nekak?en tovornja?ek... Citiraj
g.Wankel Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Kokr se spomnem je preva?al srebrne pu??ice na dirkali??e Citiraj
roky999 Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 V gr?iji naprimer majo pa radi spojlerje Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Baby Viper Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Downforce level 9000 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 tole je pa kr original WRC spojler Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Moram si kupit eno tako re?. Potem ne bo te?av s 40 cm snega po hribih. Ja, pa kak?no naftno vrtino si moram prej najti... Citiraj
Deeyan Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Moram si kupit eno tako re?. Potem ne bo te?av s 40 cm snega po hribih. Ja, pa kak?no naftno vrtino si moram prej najti... ti bi s temle ziher ?ou bossa iskat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dejanot Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Cao Ta je pa od Milana s Celja, maherja za feltne,... LP PS je pa strup ja, avto mislim Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Symon Napisano 29. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2013 Res je. Se vidi, da je tudi par BMWja?ev na forumu. Citiraj
Slivka Napisano 29. avgust, 2013 Prijavi Napisano 29. avgust, 2013 ti bi s temle ziher ?ou bossa iskat S tem bi se mi rahlo j..... za Bossa in njegovo ?aranje sne?nih zametov... Citiraj
Symon Napisano 6. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2013 ?e en v resnici zelo hud frizerski avto. Citiraj
Deeyan Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 sam tale oblika MR-ja je za mene totalna polomija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 6. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2013 sam tale oblika MR-ja je za mene totalna polomija Ja saj sem napisal, bolj kot ne izgleda frizerski avto kot Miata ampak v osnovi gre pa za vrhunski gokard. Klik za demonstracijo. Citiraj
Deeyan Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 a opazi kdo kej posebnega na tem avtu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Nisem ekspert za Ferrari, ampak tole je o?itno ponaredek, poleg tega sem opazil prednjo levo lu?, da Qwertyja ?e ni bilo v bli?ini, da bi jo spoliral in zatesnil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.