YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2011 Prijavi Napisano 11. november, 2011 kaj mu to neki poka iz avspuha............zjeban motor ???? V?ig ima narobe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 11. november, 2011 Prijavi Napisano 11. november, 2011 Galardo pa ja ni mrcina Takole bi se pa dalo po mestu "crusat" ?e tm ne dela pa tle zih dober no, mrcina lih ni je pa redkost na na?ih cestah pa ?e celo ena mazda 6 je u videu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 dober no, mrcina lih ni je pa redkost na na?ih cestah pa ?e celo ena mazda 6 je u videu In mazda 3 ?e bi bil pozoren Citiraj If in doubt, flat out...
Hazzard20 Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 Pr 0:35 se pojavi bel stroj na kri?i??u Citiraj
uklopko Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 Ko bodo mazdo 6 naredili v 3 vratni izvetbi jo bom pa tudi sam nabavil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
iceman22 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Ko bodo mazdo 6 naredili v 3 vratni izvetbi jo bom pa tudi sam nabavil Sam je pa res huda. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Ko bodo mazdo 6 naredili v 3 vratni izvetbi jo bom pa tudi sam nabavil Totalna kopija bmw M3. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2011 Ah kje, M3 (ne Mazda 3! ) ina pogon na pravi strani za coupeja. Citiraj
jures Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 ok avto je hud, fotka pa ne , se ne vidijo napisi firme gor Symon - na?i francoski company car-ji....o?itno za intervencije Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Totalna kopija bmw M3. Meni ?e bolj vle?e na A5, vsaj bok in pol linija proti zadnjim lampam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Evo neki za renoldloverje. Ime slike bi lahko bil, slaba slika - dobre dru?ba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Tole je pa Nissan Titan V8, ki sem ga Slivki svetoval! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Pa ?lovek nima doma v tistih govcih ?e vrtine za benz. Bi blo pa zanimivo narest primerjavo BT-50 in Titan nekje na nekem terenu izven cest. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2011 ok avto je hud, fotka pa ne , se ne vidijo napisi firme gorSymon - na?i francoski company car-ji....o?itno za intervencije Ni slabo ampak a je GT? Evo neki za renoldloverje.Ime slike bi lahko bil, slaba slika - dobre dru?ba. Absolutno. A te je peljal kak krog? Citiraj
jures Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Ni slabo ampak a je GT? Absolutno. A te je peljal kak krog? RS! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Ni slabo ampak a je GT? Absolutno. A te je peljal kak krog? Kak?en GT ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Ko bodo mazdo 6 naredili v 3 vratni izvetbi jo bom pa tudi sam nabavil Se vidi na 1 kilometer,da je to foto?op. Citiraj
Symon Napisano 17. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2011 Megane GT line. To je ena taka ?minka kot S-line, AMG-line, OPC-line, R-line, M-look itd... A potem te je peljal v RSu ali ne? Jures, dober stroj, primeren za intervencije. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Megane GT line. To je ena taka ?minka kot S-line, AMG-line, OPC-line, R-line, M-look itd... A potem te je peljal v RSu ali ne? Jures, dober stroj, primeren za intervencije. Ni govora de se usedem v ta kontejner?ek ki je samo good loking, po haubo pa hr?ki poganjajo kolesa, se pa raje pelem z mikro, zgleda pedrsko gre pa ko sneta sekira. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2011 Mogo?e bi se mogu, bi vidu kva gre ?e bolj kot sneta Micra. Te bom ?e jaz enkrat zbasal v svojega, da bo? videl kaj je to stroj. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Mogo?e bi se mogu, bi vidu kva gre ?e bolj kot sneta Micra. Te bom ?e jaz enkrat zbasal v svojega, da bo? videl kaj je to stroj. Samo tvoj je RS ta na sliki pa je GT, to je full razlika. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2011 Samo tvoj je RS ta na sliki pa je GT, to je full razlika. ?akaj, clio na tvoji sliki pa res ni GT ampak RS z 200 konji ali pa ga je dobro skopiral. Jaz sem za GT govoril za unega Megana na Jureosvi sliki (ko ?e ni napisal, da je RS). Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 ?akaj, clio na tvoji sliki pa res ni GT ampak RS z 200 konji ali pa ga je dobro skopiral. Jaz sem za GT govoril za unega Megana na Jureosvi sliki (ko ?e ni napisal, da je RS). A pol pa se zdej razumeva, ta na moji sliki je kr taprav RS, ni kopija, ker je tud noter ?isto druga?en. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2011 A pol pa se zdej razumeva, ta na moji sliki je kr taprav RS, ni kopija, ker je tud noter ?isto druga?en. Saj je prav tako, ne spodobi se, da je notri tak kot navadna jajca od Renaulta. Sploh zici so vrhunski. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.