Turbo Lumpi Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 No torej danes mi je v glavi naredilo ''klik klik'' pa sem si rekel, da grem z mazdo na Krvavec. Na za?etku je prov fajn son?ek sijal, na ?alost so me pa na vrhu presenetili oblaki in posledi?no de?. Kljub de?ju se nisem dal, ter ?el naprej ter naredil tudi par slikic: Parkiri??e kjer se kon?a asfaltirana cesta Nato sem nadeljeval po makadamu, kateri je za?uda bolj?i kot nekatere asfaltirane (oz. kar ve?ina njih) ceste pri nas. Namen je bil da pridem do kri?ke planine, ampak ker sem z avtom bil prvi? na krvavcu sem se kar na enkrat zna?el pri gornji postaji kabinske ?i?nice. nekje na pa poti na vrhu zanimivo kako druga?en je Krvavec, katerega sem ga vajen skritega pod belo odejo ?e par slikc mazdice, katera me je brez problema pripeljala do vrha Nato sem se vrnil na parkiri??e ter se ?e malo sprehodil okoli, ker ni ve? de?evalo. Pri sprehodu sem naletel na spomenik na padel borce: Na poti navzdol sem se ?e enkrat ustavil ter si malo razgledal dolino katere ni bilo mogo?e videti z vrha zaradi slab?ega vremena Lep pogled na letali??e Brnik oz. Jo?eta Pu?nika dolina Potem sem pa po?asi odbremzal (Mastna cesta) nazaj v dolino Citiraj
LabiGT Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 jaz sem sel kaksen teden nazaj z mx5...sam ne do zicnice, kar v redu trip Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 lepa turca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Dobr si se odlo?u, ?koda mal za vreme! Kva za vraga ma? pa to neke avspuhe z nastavki - a to je projekt ?e v delu? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Dobr si se odlo?u, ?koda mal za vreme! Kva za vraga ma? pa to neke avspuhe z nastavki - a to je projekt ?e v delu? :ne vem: to sm tut js gledu, en diffuser bi prov sedu gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 5. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Tak diffuzor mogo?e?? Citiraj
Deeyan Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Tak diffuzor mogo?e?? much better js mam sicer neki drujga v planu ampak bote vidl ?ele drugo leto (delal se bo ?ez zimo) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.