vuk Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Matja? vse naj naj.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Sishi Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Vse naj, naj tudi od mene . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 od mene tudi vse najboljse... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wildcat Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 me too! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
komar Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Vse naj tudi z moje strani! Citiraj Papa, Tomi
mlubej Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 MATER, PA JAZ SEM TAKI SLEPEC, DA JE TO NEKAJ NEVERJETNEGA... hvala vsem na ?estitkam za r.d. in res mi je ?al, da prej nisem videl tega posta.. ?e je kdo iz Maribora, naj se kar javi tukaj, gremo na kaki drink, sicer pa sem tako ali tako razmi?ljal, da se enkrat pripeljem malo v LJ na miting, da se malo spoznamo... hvala ?e enkrat in se opravi?ujem, ker sem komaj zdaj videl ta post... Lp Citiraj BASKETSIM
KAALman Napisano 17. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2005 bolj?e pozno kot nikoli Citiraj LP KAALman
poky Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 A za pija?o ?e velja.... nas je kr nekaj iz MB!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mlubej Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 A za pija?o ?e velja.... nas je kr nekaj iz MB!! Seveda velja, saj za Vuka vem, da je tudi iz Maribora... Lp Citiraj BASKETSIM
komar Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Ej, tudi jaz sem iz MB-ja! Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 jaz sn tudi iz maribora (za pijaco karkol...a bo sam pijaca a tud kaksna torta??) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Ja te pa sem tui jaz s totega maribora po novem ?uj..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 ?e bo Mlubej dal samo za pija?o, pa dam jaz za tortice!! Samo v MB se morate prizibat - hehe - pa mislim, da ni bojazni, ker so Trojane vmes, ki vsako nevolo vstavijo - hehehe Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 He he,sami Maribor?ani na forumu.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mlubej Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 Heheheh, sami Maribor?ani na forumu, lepo to... bom dal za pija?o, ni problema... dajmo se zmenit enkrat... Lp Citiraj BASKETSIM
vuk Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 ne pozabit name.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mlubej Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 Saj tebe sem ?e jaz dodal avtomatsko lahko pa greva midva kaki dan, zdaj sem tudi jaz na Bohovi in ne ve? v mestu... jeve?asa.press Lp Citiraj BASKETSIM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.