Symon Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Napisano 4. junij, 2011 Zadeva se zaklju?uje in bi bilo fajn, da bi za veliki finale sestra dobila dovolj glasov, da ostane dovolj visoko. Hvala. Citiraj
.Sašo. Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Napisano 4. junij, 2011 Done p.s ko oddate glas je poleg tud obrazec za nagradno igro.. tko za info. Citiraj Captain Slow za volanom.
Deeyan Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Napisano 4. junij, 2011 ?e 1 glas Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Done. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Zadeva se zaklju?uje in bi bilo fajn, da bi za veliki finale sestra dobila dovolj glasov, da ostane dovolj visoko. Hvala. ?igava sestra je to ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 5. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Moja. Jaz sem prototip, po 11 letih so se pa odlo?ili, da naredijo ?e sestro in kasneje ?e brata. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Moja. Jaz sem prototip, po 11 letih so se pa odlo?ili, da naredijo ?e sestro in kasneje ?e brata. Tak?en ?asovni zamik zaradi te?av s prototipom? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Deeyan Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Moja. Jaz sem prototip, po 11 letih so se pa odlo?ili, da naredijo ?e sestro in kasneje ?e brata. lohk bi jo mal predstavu ane Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 6. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Stari a teb dogajajo 15 letnice? Daj vsaj po?akaj 3 leta no. @Ma?k: Ni? ne vem jaz o tem. Citiraj
Z M A J Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Ne morem glasovat! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Moja. Jaz sem prototip, po 11 letih so se pa odlo?ili, da naredijo ?e sestro in kasneje ?e brata. Mater a ve? da zgleda bol? kot ti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 6. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Normalno, ?e sem pa jaz prototip, ponavadi z novimi variantami pridejo izbolj?ave. Jaz sem hodil na lesarsko ta gre pa z ?isto vsemi petkami (pa neka piflarka, ki bi bila cele dneve za zvezki) v redovalnici na Be?igrad. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 A ma kj "nadlegovalcev" ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 6. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Ne (?e) ampak, ?e bojo kaki ?udni bojo tut oni dobili nadlegovalca. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Ne (?e) ampak, ?e bojo kaki ?udni bojo tut oni dobili nadlegovalca. A bo meu 4 noge al sam 2 ? A se s tvojo dobr razume ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 6. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Un na 4 nogah je preve? prijazen, sploh ne zna biti ?leht. Citiraj
Deeyan Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Stari a teb dogajajo 15 letnice? Daj vsaj po?akaj 3 leta no.pardon, sm mislu, da je starej?a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.