luxxx7 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec pred 20 urami je DeTu88 napisal: Jaz to olje poznam iz racing programa. Za navadno uporabo ne ravno. Tako da nevem kako se bi obneslo v vsakodnevni uporabi. Ni to da bi sparal na olju, samo ce dobim kvalitetno olje za ugodno ceno zakaj bi placeval polno ceno v trgovini. V Italiji zelo hvalijo to olje, vsaj zasledil sem na določenih forumih. V Sloveniji pa niti ne vem kdo je uvoznik za to olje. Več pa ne znam povedati, kot pa to Citiraj
DeTu88 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec pred 1 uro je luxxx7 napisal: V Italiji zelo hvalijo to olje, vsaj zasledil sem na določenih forumih. V Sloveniji pa niti ne vem kdo je uvoznik za to olje. Več pa ne znam povedati, kot pa to Ja mi imamo pogodbo z njimi, nam dostavljajo maziva in olja za stroje, itd. Kdo je uvozniki niti jaz nevem ker dobimo direkt iz italije. Tudi v nobeni avtotrgovini ga nisem zasledil. Izgleda bo treba sprobat pa porocat izkusnje 😁 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.