aleksander Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Zdravo! Zanima me, ?e je ?e kdo vgrajeval kak?en cd ali mp3 player izven ohi?ja, ki je v mazdi predviden samo za njihov tipski cd. Mislim na zunanje mp3 predvajalnike, ki se vgrajujejo npr. pod sede? voznika ipd. Zanima me, kak?ni so problemi s priklopom na obstoje?o elektroniko mazde (lcd prikazovalnik, delovanje daljinskih komand na volanu, izbirnik medija na armaturni plo??i....) Ali druga varianta: na forumu sem zasledil, da je nekdo vgradil tak aparat v masko z izrezovanjem (?e sem prav razumel) le te. ?e ima kdo ve? podatkov o tem, se priporo?am. ALeksander Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
LabiGT Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Zivjo aleksander Jaz sem to resil na drug nacin....imam kasetofon na mazdi (originalni) in potem dam zraven se un adapter in mam mp3 player pod sedezem..naredu sem cd na kateremu sem izbral moje najljubse komade, pritisnem shuffle in je pol glazbe za 12 ur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
aleksander Napisano 8. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Zdravo ! Poznam to mo?nost, vendar sem v mazdi dobil original samo vgrajen radio, tako da me ?aka kar pravi poseg. Aleksander Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.