Skoči na vsebino

Kaj toti stari biki ?e fsi spijo?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mal mi je blo dolgcajt, sem si reku kaki stari biki bojo zihr na forumu...Pa ni?. Utrujeni? Popu??ate? Al sanjate kako zgleda Wildcat z novimi ?evelj?ki :ne vem: ?

LP, Sishi

P.S. Pa brez zamere...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

nemren prej gor, ker ob 6.00 se jaz s postelje moovnem :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Ni? nea spimo,ker ?e skoraj vsi bolj ali manj pridno delamo...

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Evo sam da me ni 3 dni se ?e prito?ujete........ :P

Kakorkoli....i'm BACK!!!! :D:D

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pred eksplozijo fotografijo bombe objavili na družbenem omrežju | 24ur.com WWW.24UR.COM V eksploziji v Kninu je umrl 25-letnik, še štiri mlajše osebe pa so težje poškodovane. Kot poročajo hrvaški mediji, je eksplozija odjeknila v stanovanjski stavbi, kjer je potekala zabava.   Play stupid games, win stupid prizes.
    • Eno leto sem imel v Fordu Osram Night Breaker 200 Amazon.de WWW.AMAZON.DE   Lepo svetijo-res pohvalno za tako star avto...in pred kratkim obe naenkrat crknile😕 Sedaj pa jih ni za dobiti...razen za 40€+😕   In sem kupil Cool Blue Intense https://www.shoppster.si/p/1856490   en teden,in sta spet crknile obe hkrati🤨👎   In sem naročil Philips Ultinon Pro6000 Boost Amazon.de WWW.AMAZON.DE   Ko pridejo napišem kako in kaj.
    • Nič. Te značke me ne zanimajo. Načeloma tak sam proizvajalec odloča o njih.
    • Koliko poudarka pa date kej na oceno "C" za po mokrem? Pač, ker cena med "B" in "C" se tudi pozna...  
    • Bomba si kupil...Gedore RED je vse "čajniz"....k če bi gledal nižjo cenovno klaso,pa da je boljše od najcenejšega sranja,po tem je boljši Proxxon (tud kitajc) kot pa Gedore RED. Sicer nisem pristaš Uniora pri kleščah,natični ključi pa so TOP🧐...a seveda je temu primerna tudi cena...za "male pare" jih ne boš dobil. Je pa tudi res,da glede na obseg seta tukaj cenovno hitro prideš v "revir" Stahlville,Gedore-Blue ipd.   Dober nakup👍
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.