rendy Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 jo man am lohk twoj prjatu? te eli noobi mi presedajo tko da boem tuod jzt prudov mazdo pa nekajj bollj umetelnga kuopu. Citiraj
Baby Viper Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 6 strani o nekih kri?emkra?em cev?icah iz ma?ine, pa ?e zdj nobenga grafa, kaj pomen to v praksi :ne vem: Strokovno bi se loh rekl, da je tole kr mo?na rekla-kazala debata Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 6 strani o nekih kri?emkra?em cev?icah iz ma?ine, pa ?e zdj nobenga grafa, kaj pomen to v praksi :ne vem: Strokovno bi se loh rekl, da je tole kr mo?na rekla-kazala debata ti si zdele ziher direkt iz ?irafe pr?u Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 ti si zdele ziher direkt iz ?irafe pr?u Kako si vedu iz kje sm,si meu zih ?pijone v afrik Da ne bomo preve? s teme zavil..mene ?e zmer zanima fizi?ni rezultat teh superduper konektorjov al kaj so ?e,tko da: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 Da ne bomo preve? s teme zavil..mene ?e zmer zanima fizi?ni rezultat teh superduper konektorjov al kaj so ?e,tko da: ti si noob, ne bo ti on ra?unov polagov, ker ?e ne verjame? na besedo je itak brezveze... kon?no dobimo gor nekoga, k se spozna na zadevo vi pa take strelate... shame on you. Jaz bi tud dal gor ?portni kololktor in seveda ?portno podvozje ampak se bojim, da bi mi hrbtenico ven vrglo, ker nisem ve? rosno mlad pa z dizlom dirkat po racelandu al pa grobniku je tud brezveze, ker si ne morem privo??it dveh kompletov gum, da bi jih tam znucal. Tko, da ne vem kaj narest, ker s serijskim podvozjem je res mal brezveze se okol mal bolj dinami?no furat, ker se avto full zvija kot kak ?igumi. Mah sem full zdej v precepu kaj narest, ker tkole pa res ne gre ve? naprej. Citiraj
Baby Viper Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 Prov ma?, tud mene ?e mau leta dajejo tko da bom kr upo?teval modrovanja. Teb pa najbr? res ne preostane n? druzga ko da vozi? po lojzevo in da grejo vsi mimo tebe Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 11. oktober, 2013 Prijavi Napisano 11. oktober, 2013 Moj ati je pre?altal iz fi?ota na stojadina in rekel jebe? ferrarija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 11. oktober, 2013 Prijavi Napisano 11. oktober, 2013 Moj ati je tud zamenjal spa?ka za Jugota in pri tem mastno zaklel "Français putain de pénis" - ?udni ?asi so to bili :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. oktober, 2013 Prijavi Napisano 11. oktober, 2013 Ksna lajtunga ? Ne razumem :/ ..Paa motor je bil generalno obnovljen tko ca je imel spet skori tistih 106 KM pa glava znizana pa malo povecani kanali bol presecni kabli za svecke direkt iz koreje pac uni ce ste kdaj vidli tornado v2 neki takega k&n apolo filter gladke cevi od bmc-ja in vecja sesalna loputa ... in se ostalo kar je bili ze prej omenjeno .. sam res ta avto ga je trgu lahk mi ne verjames sam za 1.6 je delu boga pac sej ka je blo vse to vstimano sm mislu se dol tunercu peljat na valck3 da bi ga dal ke na ksnih 120-125KM sam sm rajsi mazdo pole kupil kr sm se unga ze navelicu bom pa to 6ko probu spravt ne na ksnih 500nm+ aja pa se neke bol mrzle svecke sm mel not kar je tudi pripomoglo k bolsemu so bile pa 2elektrodne nkg n3ki takega JA in svizec zavije ?okolado ? Kaj a marce -brzine ?? Ne ne ne to ma torq ni treba ce turbina laufa sam pohods in si takoh mimo kolone ma bo treba malo potunirat tudi tole ... Aha kolk ?e ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 11. oktober, 2013 Prijavi Napisano 11. oktober, 2013 Dej ti s to MPSko ko te Nubira 1.6 tok dol po?, da pride nazaj gledat ?e si uredu EDIT: Pardon, vejico sem uporabil Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.