yanko Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 ?ivjo potrebujem nasvet!!!!! imam problem z mazdico 323f 1.6 in sicer ko motor dose?e delovno temperaturo, za?nejo obrati poskakovati in padejo tudi skoraj na ni?. v?asih avto tudi "crkne", avto ponovno u?ge normalno in nekaj ?asa dela potem pa se ta problem spet pojavi. Na forumu sem zanal da bi lohka ble sve?ke krive. Imel sem bosch sve?ke, sedaj imam ngk sve?ke. Nekaj ?asa je avto delal brez problemov, sedaj pa se je napaka ponovila. vsak odgovor je dobrodo?el lp janko Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Preveri ?e kable, kapo razdelilnika (najbolje vidi? pono?i ?e kaj prebija), lahko pa je tudi po?ena cev za zrak med merilcem pretoka in sesalno loputo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 mazdaman vse povedu.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yanko Napisano 22. junij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Preveri ?e kable, kapo razdelilnika (najbolje vidi? pono?i ?e kaj prebija), lahko pa je tudi po?ena cev za zrak med merilcem pretoka in sesalno loputo. oki hvala bom preveru Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Na elektriki nekje je te?ava ali pa morda celo rebrasta gumijasta cev, kjer ima? merilec pretoka zraka, npr. ?e ima? rahlo napokano! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 luftmesser ziher, fajn preglej kot je rekel mazdamo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
pristavc Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 A to ti tko poskakujejo k je avto pod ?tantgasom? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yanko Napisano 23. junij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2011 A to ti tko poskakujejo k je avto pod ?tantgasom? ja avto za?ne "crkovat" ko motor dose?e delovno temperaturo in ima normalne obrate od 900 do1000pol pa za?nejo poskakovati in avto tudi " crkne" Preveri ?e kable, kapo razdelilnika (najbolje vidi? pono?i ?e kaj prebija), lahko pa je tudi po?ena cev za zrak med merilcem pretoka in sesalno loputo. sem preveru in mislm da bi bla rebrasta cev za zamenat, ker je rahlo razpokana in ko je motor v?gan je sli?ati ?uden zvok kot da bi zrak uhajal Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2011 ja avto za?ne "crkovat" ko motor dose?e delovno temperaturo in ima normalne obrate od 900 do1000pol pa za?nejo poskakovati in avto tudi " crkne"sem preveru in mislm da bi bla rebrasta cev za zamenat, ker je rahlo razpokana in ko je motor v?gan je sli?ati ?uden zvok kot da bi zrak uhajal ampak te rebraste cevi so pa res ?ibka to?ka F-k,morda bi bilo vseeno dobro kake sve?ke zamenjat pa kable preverit,v kolikor tega ?e nisi storil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2011 ampak te rebraste cevi so pa res ?ibka to?ka F-k,morda bi bilo vseeno dobro kake sve?ke zamenjat pa kable preverit,v kolikor tega ?e nisi storil Pazi na moji pri 290+ km ni bilo nobenega problema z to cevjo pa sem jo sem pa tja mrdal, pa je dr?ala, sem jo pa na xedosu pri nizkih zunanjih tem res zje.al aja ?e tiste cevi moram enkrat pri iskat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bimmer-mb Napisano 24. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2011 Lahko da je ECT senzor kateri po?ilja ra?unalniku temperaturo motorja in na podlagi tega dela zmes zraka in goriva. Cena je ca. 30? Ali pa TSB za senzor kateri regurila prosti tek . MAF pa lahko o?isti? z sprejem katerega dobi? v vsaki avto trgovini. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
pristavc Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2011 Lahko je motor?ek prostega teka,uzam dol pa fajn spuci Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yanko Napisano 25. junij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2011 ?ivjo sem pregledu avto in ugotovu da je ve? al mn use uredu sem pa najdu problem na v?igalnik kablah. pono?i ko je avto v?gan je na kablih videti kako " potujejo" iskrce do sve? je mo?no da je to krivo ? lp janko Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2011 No vidi? pa si na?el vzrok Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
pristavc Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2011 zameni te kable k prebijajo pa si zmagu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yanko Napisano 25. junij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2011 oki bom zamenu kable in vam sporo?im hvala vsem za odgovore !!! lp janko Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 27. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2011 Preveri ?e kable, kapo razdelilnika (najbolje vidi? pono?i ?e kaj prebija), lahko pa je tudi po?ena cev za zrak med merilcem pretoka in sesalno loputo. ?ivjo sem pregledu avto in ugotovu da je ve? al mn use uredu sem pa najdu problem na v?igalnik kablah. pono?i ko je avto v?gan je na kablih videti kako " potujejo" iskrce do sve? je mo?no da je to krivo ? lp janko ve? kdaj sem ti to ?e predlagal Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yanko Napisano 28. junij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. junij, 2011 ?ivjo dobil sem nove v?igalne kable in jih zamenu, vendar se z avtom dogaja isto. ?eprav v?asih pri obratih od 3000 pa do 4000 obrat/min se za?ne avto " du?iti" in izgubi mo?, tako da moram voziti z velikimi obrati. ko avto ustavim padejo obrati tudi na ni? in avto spet "crkne".v?asih avto te?ko v?ge in tudi mo? komaj da dobi ( auspuh je pa tudi ful ?rn ampak kadi pa ne) lp janko Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.