Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

Sen nov ponosni lastnik Mazde 3 GTA letnik 2005 motor 2.0 150km. Zanima me katero olje mi priporo?ate za omenjeni avto.

Hvala.

Napisano

Sam imam Castrola....naj bi bil pa motorju zelo v?e?en MOTUL.

tega imam jaz po tanovem,kako se bo obnesel povem ?ez 18kkm :P

Welcome

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

v navodilih ti verjetno pise 5w30....je kar standard za mazde

jaz bom (oz. pelko bo) danes tudi dal motul eco-nergy 5w30 v mx5

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

OK potem bom dal Motul. Kateri 5W30 ali 5W40.

jaz imam 5W40

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

jaz imam 5W40

Ampak po navodilih je 5W-30, 10W-40 ali pa 5W-20 :vskalo:

vse API SL ali ACEA A3/A5

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ampak po navodilih je 5W-30, 10W-40 ali pa 5W-20 :vskalo:

vse API SL ali ACEA A3/A5

jebes navodila :D

attachmentzbg1.gif

Napisano

Pozdravljeni,

Sen nov ponosni lastnik Mazde 3 GTA letnik 2005 motor 2.0 150km. Zanima me katero olje mi priporo?ate za omenjeni avto.

Hvala.

DEXELIA 5-30 ti je edini spas!!!

?e ho?e?, da ti ga ne skuri pred?asno!

Napisano

Sam imam Castrola....naj bi bil pa motorju zelo v?e?en MOTUL.

Ja u bistvu mu je celo tako v?e?, da ga zelo z veseljem popije! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

DEXELIA 5-30 ti je edini spas!!!

?e ho?e?, da ti ga ne skuri pred?asno!

Aha in zato mam js skoz dost olja, pa nimam dexelije ??? ?zmeden??zmeden?

Tole so malo bu?ke.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ja u bistvu mu je celo tako v?e?, da ga zelo z veseljem popije! <_<

No ja no, lih neke krize ni pri Castrolu, slab deciliter mi ga je skurilo na relaciji cca. 1200 km, s tem da se je vozilo tja in nazaj med 170-190 km/h, pa ene 2 postanka. Kot sem govoril z mehankarjem Mazda popije nekaj olja ?e jo tera? nekaj ?asa in ne pogleda? olja. Jest ga vedno, pa? preventivno, najmanj 1x mese?no.

Napisano

Ne Grega, jaz imam Motul noter po novem, ampak nekak imam ob?utek da tole ne bo najbolj?a izbira (sej to je ?e Javar pred cajtom govoru, da Motula mi bo ?rla, ampak jebiga). Naslednji? znam nalit noter kar Extralube 5W30, iz Leklerja! :P:hudicek:

Razmi?ljam pa seveda tudi da bi Metabonda nalil tudi v tale agregat, pa ?e Sirius mi bo dal garant kak?en pameten popust, ko sem ?e ute?ena stranka! :bravo::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jaz mam Motul 5-40, zaenkrat brez kakih ve?jih po?rtij. Narejenih cca 10 tkm dolil sem cca 1 deci. Sem pa kupu 5 litrsko kanto tko da ga je ostal dost za dolivat :hudicek: .

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tukaj se kar strinjam. Na naših avtocestah je, poleg gneče in zastojev seveda, asfalt kar dobro narejen in so avtoceste precej gladke, tako, da lahko kar kvalitetno precej hitro voziš po njih. Ko ni gneče in zastojev, seveda. 🤗
    • To je zastarelo. Dol z vsemi. 😉
    • Pomaranč res ni bilo takrat pri nas. Oziroma bolj za vzorec. Če sploh. Tudi Lego kock ni bilo.   Prav tako ni bilo kavbojk, pa kave, pa nutelle...itd, Itd. Spisek je neskončen. Zato pa je bila cela juga v Trstu in v Avstriji po nakupih. In smo vsi švercali, da se je kadilo.😊 Takrat smo se naučili, kako prenesti državo naokoli, da ne plačaš carine. In to imamo balkanci v krvi še danes. Kako prenesti državo okoli. Pa ne zato, ker bi si to želeli, ampakzato, ker pač pri nas se ni dalo kupit ničesar pametnega oziroma kvalitetnega. Smo imeli pa zato  stoenke, moskviče, trabante in škode( z motorjem zadaj) . .🤗  Mi smo hodili gledat, kakšne dobre avtomobile so vozili takrat na v Trstu in na zahodu.. In kakšne plače so imeli na zahodu proti nam siromakom. Mi tu ob meji smo imeli srečo, če smo imeli kakega sorodnika čez mejo, da so nam dali kaj rabljenega, kar niso potrebovali. Tako smo mi otroci ponavadi podedovali  igrače "iz druge roke". 😊  Ja, bilo je lepo v jugi. .. ker smo bili mladi pa lepi 😉
    • Mogoče je pa maček
    • Sploh nisem dejal, da je bilo idealno in ja precej smo švercali in zelo velik so carinki stran gledali, čeprav so vedeli kaj se dogaja. Mi smo vsaj imeli to možnost iti tako na zahod kot na vzhod brez nekih hudih težav. Ostali na vzhodnem bloku niti približno niso imeli te sreče.   Ja drži, ni bilo kinderjajčkov, pa tud kake milke ne, včasi hje bla kava problem, drugič prašek. Ampak kdor ni na riti sedel in se smilil samemu sebi je pač šel stvari iskat čez mejo, ki ni bila zaprta. To so bili lepi družinski izleti recimo v KGM pa v Trbiž po kavbojke pa če kaj bi se našlo.   V trgovinah pri nas je bilo dovolj vsega, da nisi bil lačen, je pa res da je manjkalo kakšne hochštaplerske robe. Ja avto si verjetno takrat težje kupil si pa zato takrat veliko lažje prišel do nepremičnine. Dve delovski plači pa nekaj kredita pa se je dalo hišo zgradit. Danes,hmmm iz nule brez, da že kaj imaš je to misija nemogoče s povprečno slo plačo.   Mogoče imaš ti tak občutek, ker imate na železnici res visoke plače, medtem, ko večina tega nima in marsikdo danes v t.i. demokraciji in opevanem kapitalizmu živi slabše kot je v jugi. Kaj ti pomagajo neskončne izbire v trgovini, ko moraš pa preračunavat in seštevat kaj in koliko si lahko kupiš in ko ti je kinderjajček na dosegu roke a v denarnici oz. računu ni denarja, da bi ga kupil.   A si upaš rečt, da je imela slovenija v jugi več procentov revežov in siromašnih kot jih je recimo danes?   Aja pa v demokraciji okoli leta 2002 sem ravno tako švercal iz Italije (oziroma celo iz San Marina) airsoft puške in pištole in čakal a bo carinik se spravil na kontrabant. Nas je rešila takrat neka suha klobasa, ker je razsajla slinovka in parkljevka pa se ni smelo nosit mesa čez mejo. Smo jo odvrgli v koš in je bil carinik zadovoljen mi pa s polnim kuferamom airsoft robe veselo v Slovenijo. Zanimivo, srce mi je bol utripalo, kot takrat, ko sem v jugi švercal v jugotu Amigo 500 konec leta 1988.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.