jures Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 www.justin.tv/juress Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 28. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2011 za zamudnike http://en-gb.justin.tv/juress/b/289035346 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 Fu?, fu?!! Padle bodo ovadbice! Citiraj
iceman22 Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 zakaj ne poveste ko imate kako tako srecanje...joj... Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 Fu?, fu?!! Padle bodo ovadbice! Dobro da je g. Lojz na dopustu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 Sre?anje je bilo delovne narave predvsem zame. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2011 zakaj ne poveste ko imate kako tako srecanje...joj... Ni poceni ve? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 Ni poceni ve? pa sj bom prnesu kj za jest. drugac pa nihce ni omenjal ceno. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Blo je pa 906 serijskih konjev, pol po meritvi enega, samo ugotovili cca 32 konjski prirastek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 29. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2011 U madona pol ta powerbox res dela!!!! CD136 na CD168 papir proizvajalca pa pravi: kw ps nm 100 136 310 118 160 365 Torej ve?..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Pol doma sem kozlal,pa zjutraj spet. U madona pol ta powerbox res dela!!!!CD136 na CD168 papir proizvajalca pa pravi:kw ps nm100 136 310 118 160 365 Torej ve?..... Da dima zadaj ne omenjam.....en je kr skoraj ustavil ker se ceste ni videlo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
kowkele Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Pol doma sem kozlal,pa zjutraj spet. Da dima zadaj ne omenjam.....en je kr skoraj ustavil ker se ceste ni videlo. Ja ni ?ans, da me ulovi?..... zaradi dimne zavese - sem bil kot hobotnica... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Ja ni ?ans, da me ulovi?..... zaradi dimne zavese - sem bil kot hobotnica... Ti se kr zajeb.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 pr kermu ste to merl?a se je rea to poznalo? Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 pr kermu ste to merl?a se je rea to poznalo? Pri meni - na mojih "igra?kah". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 legende Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 29. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Pa kasneje je ?e ena M6 SC pri?la Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Pri meni - na mojih "igra?kah". zakaj nisi tudi meni to punudu takrat? Citiraj www.trziskisladoled.si
Symon Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Pri meni - na mojih "igra?kah". Predvidevam, da je bilo to merjenje prej-potem na isti relaciji takoj po "popravku"? BTW, ?e ena igra?ka za vse ?alabajzarje. Sploh, ?e ima? mobitel z Androidom se baje aplikacija Torque zelo super obnese. Torque is an engine diagnostics application for Android that allows you to directly monitor your car engine control unit (ECU) and retrieve various information from the sensors connected to it as well as use your phones internal GPS and accelerometer sensors to graph other information such as acceleration Kdor ima pa Symbian ali Windows mobile pa lahko tole uporabi za vse sorte meritve preko GPS sprejemnika v mobitelu, spotoma pa tudi bere hitrost tudi preko OBD. Kdor ima pa Iphone je pa sre?ko, ki ga Rok Brumen ni nategnil. Google: "Rok Brumen ?alabajzer" Citiraj
Boss Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Sej so ga danes pridr?ali in ovadili http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika...e_z_iphoni.aspx http://dne.enaa.com/E-svet/Poslovni-svet/R...j-z-iPhoni.html Sicer pa so precej krivi tudi sami kupci, ki so o?itno pripravljeni reskirat vse za ta kos bele plastike. Citiraj
Symon Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Sej so ga danes pridr?ali in ovadili http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika...e_z_iphoni.aspx http://dne.enaa.com/E-svet/Poslovni-svet/R...j-z-iPhoni.html Sicer pa so precej krivi tudi sami kupci, ki so o?itno pripravljeni reskirat vse za ta kos bele plastike. Vem, saj zato sem ga omenil kretena. Seveda si je folk sam kriv, ko so pa tako obsedeni z napol odgriznjenim jabolkom ampak v osnovi je on taglaven nategun, ki si zaslu?i, da bi ga en fajn razbil. Sploh mi ni jasno kako je lahko nekdo tako jebiveter, da nategne toliko folka. Citiraj
Symon Napisano 2. julij, 2011 Prijavi Napisano 2. julij, 2011 Blo je pa 906 serijskih konjev, pol po meritvi enega, samo ugotovili cca 32 konjski prirastek. To je nekam maj?keno. V?eraj so bili parkirani trije avti pa je bilo ve? konjev (>920). Japonc, Nemc in Francoz. Pa en od tega je bil M3 pa ni bil Francoz. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.