Sishi Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 nissan z350-zakon To itak. ?imprej prodaj svojo staro gri?o pa kup neki normalnega. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest DANDO Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 kaj to leti name glede stare gri?e.mislim, da sem edini, ki jih imamve? kot ti prstov na eni roki,zato . . . ti si ?e zelo dale? od nekaj normalnega. Citiraj
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 kaj to leti name glede stare gri?e.mislim, da sem edini, ki jih imamve? kot ti prstov na eni roki,zato . . . ti si ?e zelo dale? od nekaj normalnega. To mislim da je pomenlo da kupi nissana......No hardt feelings...... LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Jaz bi rekla, stvar okusa... ker meni ne rx-8, ne Nissan z350, ne AMG...niso dobri avti... :ne vem: zame ?isto premali...sploh, ?e ho?em ?e na?o mrcino noter peljati...bi v takih avtih ji sigurno glava ven visela.... lp Citiraj
Guest DANDO Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 mala mazda pes ni za v avto. to je spet seveda samo moje mnenje Citiraj
David Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 mala mazda pes ni za v avto. to je spet seveda samo moje mnenje In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma svoj avto.....Katrcaaaaa....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma svoj avto.....Katrcaaaaa....... LP daVid Ahmmm, sem ?e hotel nek ?imfalni post napisat, po pa tole - OK katrca je za peseka - 3-ka bi se mi pa ?e malo smilila Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma svoj avto.....Katrcaaaaa....... LP daVidAhmmm, sem ?e hotel nek ?imfalni post napisat, po pa tole - OK katrca je za peseka - 3-ka bi se mi pa ?e malo smilila hihihi.....ja z mazdo pa ?e ni ?el.....se pa vozi z usemi doma?imo avti...... od audija do landija........pa se mi n? ne smilijo....o?isti? pa je! LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma svoj avto.....Katrcaaaaa....... LP daVidAhmmm, sem ?e hotel nek ?imfalni post napisat, po pa tole - OK katrca je za peseka - 3-ka bi se mi pa ?e malo smilila hihihi.....ja z mazdo pa ?e ni ?el.....se pa vozi z usemi doma?imo avti...... od audija do landija........pa se mi n? ne smilijo....o?isti? pa je! LP david Ima? prav - malo dramatiziram po nepotrebnem tudi sam sem vozil peseka v avtu - malo smo ?istli - pa ni bilo sile Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma svoj avto.....Katrcaaaaa....... LP daVidAhmmm, sem ?e hotel nek ?imfalni post napisat, po pa tole - OK katrca je za peseka - 3-ka bi se mi pa ?e malo smilila hihihi.....ja z mazdo pa ?e ni ?el.....se pa vozi z usemi doma?imo avti...... od audija do landija........pa se mi n? ne smilijo....o?isti? pa je! LP david Ima? prav - malo dramatiziram po nepotrebnem tudi sam sem vozil peseka v avtu - malo smo ?istli - pa ni bilo sile Pa vsaki? ko si ?istil, si preklinjal in pizdil ?ez psa, a ne Citiraj
David Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Pa vsaki? ko si ?istil, si preklinjal in pizdil ?ez psa, a ne Hm....ma niti ne......nikoli nisem! Nekako mi ne pride na misel da bi se na njega jezil....... LP dAVid Citiraj Feel free....
Guest DANDO Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 stvar vzgoje, na?ina ?ivljenja al kaj naj bi reku.zame pes ni za v avto, niti za v stanovanje.pes je za pred bajto, dvori??e, travnik, gozd, je pa super,?e ima? to urejeno tako, da ima? v ta namen slab?i avto, oz. v skrajnem primeru, mesto mu je v prtlja?niku. nikakor pa ne v kabini.sto navad, sto razvad... Citiraj
David Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 stvar vzgoje, na?ina ?ivljenja al kaj naj bi reku.zame pes ni za v avto, niti za v stanovanje.pes je za pred bajto, dvori??e, travnik, gozd, je pa super,?e ima? to urejeno tako, da ima? v ta namen slab?i avto, oz. v skrajnem primeru, mesto mu je v prtlja?niku. nikakor pa ne v kabini.sto navad, sto razvad... Ja sej je res use to...sam dejstvo je da psi niso ve? za isti namen kot so bli enkrat...torej kot ?uvaji...psi so ratali hi?ni ljubljen?ki.-....in verjemi da to pretehta use.....je pa seveda bolj?e ga u prtlja?nik dat.... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.