Balki Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Tako kot pi?e v naslovu mi xenon lu?i svetijo prenizko. Ko pri?ge? lu?i se te najprej dvignejo potem pa se spustijo prenizko. Ali se da kje nastaviti vi?ino lu?i in pa kje se to nastavi. Hvala Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Tako kot pi?e v naslovu mi xenon lu?i svetijo prenizko. Ko pri?ge? lu?i se te najprej dvignejo potem pa se spustijo prenizko. Ali se da kje nastaviti vi?ino lu?i in pa kje se to nastavi. Hvala 1 varijanta je softwersko na servisu, se da pa tud na roke, samo ze lahko zgodi da bo ?e vedno prenizko in bo vseeno treba na servis, pa ?e so dobre volje ponavad to nardijo za Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
m6m Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Tako kot pi?e v naslovu mi xenon lu?i svetijo prenizko. Ko pri?ge? lu?i se te najprej dvignejo potem pa se spustijo prenizko. Ali se da kje nastaviti vi?ino lu?i in pa kje se to nastavi. Hvala mo?no da je crknilo vi?insko stikalo na zadnji osi, ki nastavlja vi?ino lu?i, ko je avto zadaj obte?en... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. julij, 2011 Prijavi Napisano 2. julij, 2011 mo?no da je crknilo vi?insko stikalo na zadnji osi, ki nastavlja vi?ino lu?i, ko je avto zadaj obte?en... Lahko pa je crknil senzor visine spredaj. Oboje se da preverit cisto enostavno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
schurda Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Oboje se da preverit cisto enostavno. In to je? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
YavarYe X6V6 Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Malo se je treba zapeljat in zahtevat par nemogo?ih skrajnosti od avta in takoj vidi? je al ni ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Balki Napisano 4. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Danes sem ?el na AMZS in so mi nastavili vi?ino lu?i. Upam, da bo sedaj OK. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.