mazda-mx3 Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 Nekje v Sloveniji je pri maturi dne 1.06.2005 pri pisnem delu slovenskega jezika nek dijak na vpra?anje: prebivalka Trsta - ______________________ napisal odgovor: SLOVENKA ( TRST JE NA?) Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 hihihi svaka mu ?ast..... LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 khm... pa kaj tu ni jasnega ? pa saj to je vendar normalno Citiraj LP KAALman
eye Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 HEHEHE sej se tko u?ijo u ?ol TRST JE NA?, ZA PIRAN SE BOMO PA ?E BORIL (joke joke joke!!!!) Citiraj
LabiGT Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 Kako se pa rece v resnici? mene zdaj res zanima, ker nisem nikoli mel slovenscine v soli. A je trzacanka? :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 hihih ma mislim da je Tr?a?anka......oziroma sem kar siguren da je tako!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Kako za vraga ti to ve?? Si jih ti popravljal? No upam, da si mu tole odpustil in, da je naredil. Sam res ej kak?ne te?ave imamo mi z sosedi... Citiraj
David Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Kako za vraga ti to ve?? Si jih ti popravljal? No upam, da si mu tole odpustil in, da je naredil. Sam res ej kak?ne te?ave imamo mi z sosedi... Grrrozneeee...... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.