jures Napisano 5. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. julij, 2011 ?e ima kdo slu?ajno jutri kako pot proti obali ali se kak primorec vra?a domov bi prosil, da sporo?i za mo?nost 'priklopa' - kamorkoli, ni mi problem kombinirati z busom ali vlakom....tudi ni mi te?ko priti do kake LJ in tam pustiti avto ter ga zvecer iti iskat z zeno Hvala Ko smo ?e enkrat imeli debato o tem: Ljubljana 09:30 Koper 11:50 12? 2,5 ure do Kopra vlak Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 5. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. julij, 2011 Do Ljubljane te komot jaz zjutraj pelem ?e kaj pomaga Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 5. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. julij, 2011 Jaz imam pot v Koper... pa se se odlocam, kdaj bom sel... nekako imam planirano za jutri, ce kaj ne pride vmes... Imam pa namen startati iz Kranja (zjutraj grem se v Kranj) tam nekje med 8 in 9 uro ... ce ti je to OK. Lahko te spotoma poberem ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. julij, 2011 Jaz imam pot v Koper... pa se se odlocam, kdaj bom sel... nekako imam planirano za jutri, ce kaj ne pride vmes... Imam pa namen startati iz Kranja (zjutraj grem se v Kranj) tam nekje med 8 in 9 uro ... ce ti je to OK. Lahko te spotoma poberem ... idealno ti dam na zs mobi - oz ga mas Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 5. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. julij, 2011 idealno ti dam na zs mobi - oz ga mas Saj imam tvojo stevilko... te poklicem jutri... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Jaz bom sedajle pocasi sel iz Kranja proti KP... ce se rabis pevoz oz. ce si ze ustimal vso papirologijo oz. birokracijo, poklici... Vlak ob 9:30 bos itak zamudil Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Jaz bom sedajle pocasi sel iz Kranja proti KP... ce se rabis pevoz oz. ce si ze ustimal vso papirologijo oz. birokracijo, poklici... Vlak ob 9:30 bos itak zamudil Ma ni ?e, moglo bi biti v?eraj, pa teli dopusti so katastrofa...hvala vseeno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Ma ni ?e, moglo bi biti v?eraj, pa teli dopusti so katastrofa...hvala vseeno Ej a greva popoldne z fegimobilom-Micro ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Ej a greva popoldne z fegimobilom-Micro ? a ti MPS-ka prevec porab?hahaha. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 a ti MPS-ka prevec porab?hahaha. Je treba ?parat Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 a ti MPS-ka prevec porab?hahaha. Ma ne malo se morm peljat, ker je samo parkirana in eno razgibavanje po stari cesti ji ne bo ?kodilo, sploh pa pri 14 leth ?e NI BLA na obali. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Ma ne malo se morm peljat, ker je samo parkirana in eno razgibavanje po stari cesti ji ne bo ?kodilo, sploh pa pri 14 leth ?e NI BLA na obali. ce bi mps-ko bi se javu za kopilotu pa bi dal za pico ampak z micro pa lahko vama zelim sam srecno voznjo. to je to. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 haha kes picka iceman Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 ce bi mps-ko bi se javu za kopilotu pa bi dal za pico ampak z micro pa lahko vama zelim sam srecno voznjo. to je to. ?e vedno ni ni?, najprej papiri pol pa se bomo menil... iceman a nima? ti dojen?ka doma - a je ?e tako hudo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 ?e vedno ni ni?, najprej papiri pol pa se bomo menil... iceman a nima? ti dojen?ka doma - a je ?e tako hudo? kaj a se njega zravn uzamem. niti ni hudo ampak mam tudi zeno ki ga rihta. tko da ja. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 haha kes picka iceman Je vsaj javno priznal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Je vsaj javno priznal. vsaj me ni sram. hahaha. ma sm reku da vidim kak gre ta stvar. to je to. aja pa vcerej pred gama btc vidu rdeco mps popraskano po celi desni strani. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 vsaj me ni sram. hahaha. ma sm reku da vidim kak gre ta stvar. to je to. aja pa vcerej pred gama btc vidu rdeco mps popraskano po celi desni strani. jao ta baba pa res ni za ta avto............... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 ?e vedno ni ni?, najprej papiri pol pa se bomo menil... iceman a nima? ti dojen?ka doma - a je ?e tako hudo? ?e bi bla sila bi verjetno tudi Micra bla dovolj dobra Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Mogo?e nam popoldanski trip '3 men and a car' posre?i Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 jutri je nov dan....je neko? rekel Ku?an... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 jutri je nov dan....je neko? rekel Ku?an... No... jest sem ze nazaj iz obale... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2011 Itak, petek ob dveh odobreno, sedaj pa nekoga prepri?at da sestavi sploh vse skupaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 11. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 Tale nakup si bom pa zapomnu....opel vivaro z avtomobilsko prikolco zadaj pa via Koper....pa ne za mazdo, gremo se po en coln k mu je prikolca odpovedala na crveni vrh. Na meji bo se zanimivo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 11. julij, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 MAZDA JE DOMA....Over & Out Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.