mazda_mx Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Koncno smo koncali z montazo valjev in opremljanjem dyno delavnice.Izkazalo se je, da je bilo veliko vec dela kot je bilo predvideno na zacetku. Tako da se je zelo zavleklo. Se nekaj malenkosti in zadeva bo operativna tudi za sirso javnost. Takrat bomo tudi organizirali takoimenovani dyno day :-) Valji so dobri do 1400KM in so edini pri nas s stalnim 4x4 pogonom, kar omogoca delo tudi z novejsimi avti, ki javijo napako, ce se jim nepogonska kolesa ne vrtijo. Na voljo je inercijsko merenje ter merjenje z zavoro. Citiraj
uklopko Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 ?estitke ob novi pridobitvi pridem zapravit denar Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Naj vam tale ma?inerija dobro slu?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Sem ?e mislil, da je od Tunkke. Vidim, da bo konkurenca v Slo na tem podro?ju kar huda in od tega imamo stranke najve?. (za informacijo, valji notri bodo ogromni in bodo baje isto zaznali vsak prdec v motorju) Citiraj
mazda_mx Napisano 11. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Za Mazdase se ze zmenimo za kaksen popust :-) Merjenja in chipanje. Sedaj lahko zmerimo tudi RX-8 brez tezav. Se vrtijo tudi prednja kolesa. Je kaj interesa za chip tuning bencincev? GTA in MPS? Za dizle itak ni problema. Citiraj
qwerty Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Jaz bi dal 1.1 Getza bencinca navit ?ala... Kolk pa pride ?ipanje + meritev? Citiraj If in doubt, flat out...
mazda_mx Napisano 11. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Cipanje je odvisno od tipa avtomobila. Pred casom sem dal na forum podatke za novo Mazdo6 chipano. Citiraj
Z M A J Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Za Mazdase se ze zmenimo za kaksen popust :-) Merjenja in chipanje. Sedaj lahko zmerimo tudi RX-8 brez tezav. Se vrtijo tudi prednja kolesa. Je kaj interesa za chip tuning bencincev? GTA in MPS? Za dizle itak ni problema. Nekaj sem ?e razmi?ljal - za tole mojo 2.3i 166KM! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Cipanje je odvisno od tipa avtomobila. Pred casom sem dal na forum podatke za novo Mazdo6 chipano. js sm takosnji kandidat..kje pa mate to?se da novo . dizel 140KM cipat?aja pa ceno? Citiraj www.trziskisladoled.si
mazda_mx Napisano 11. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2011 V Ljubljani oziroma bliznji okolici. Prosim za malce vec podatkov o letniku in modelu avtomobila, da ne bom kaj mimo usekal z odgovorom. Nova Mazda6 140KM , se drugace dvigne prek 170KM, saj ima ze v oroginalu nekaj vec moci, kot je deklarirano. js sm takosnji kandidat..kje pa mate to?se da novo . dizel 140KM cipat?aja pa ceno? Citiraj
Sishi Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Upam, da ta ne bo lagal tko kot zadnji dyno... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazda_mx Napisano 11. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Zadnji dyno je prav meril. Citiraj
mazda_mx Napisano 11. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Odgovor sem poslal na zasebno sporocilo. js sm takosnji kandidat..kje pa mate to?se da novo . dizel 140KM cipat?aja pa ceno? Citiraj
Deeyan Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Za Mazdase se ze zmenimo za kaksen popust :-) Merjenja in chipanje. Sedaj lahko zmerimo tudi RX-8 brez tezav. Se vrtijo tudi prednja kolesa. Je kaj interesa za chip tuning bencincev? GTA in MPS? Za dizle itak ni problema. kaj pa na 2.5 V6 (trenutno ?e brez turbo) se spla?a kej chipirat? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Hmmm za 3 GTA...bi bilo potrebno probati, kako je s chipom glede na to da ni turbo Valarje bo pa zelo kmalu potrebno sprobati...saj bo pri?lo spet do neke lepe spremembe, pa da vidmo kaj poka?e Citiraj
Andriy Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 ?e bo organiziran kak?en dyna day, sem takoj zraven Citiraj
mazda_mx Napisano 12. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Saj ne rabis turbine. Zamenjas odmicne, izpusni kolektor, obdelan motor, elektronika in prides na 250KM. Samo z elektroniko se da nekaj dobir, recimo 15KM, ampak ne na originalni elektroniki kaj pa na 2.5 V6 (trenutno ?e brez turbo) se spla?a kej chipirat? Za dyno day pa javim, ko bo vse nared. Citiraj
Symon Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Hmmm za 3 GTA...bi bilo potrebno probati, kako je s chipom glede na to da ni turbo Valarje bo pa zelo kmalu potrebno sprobati...saj bo pri?lo spet do neke lepe spremembe, pa da vidmo kaj poka?e Pri tebi (in ?e bolj pri klopkotu, ki ima odprt avspuh) bi se pomoje ?e poznalo 5-10 konjev po vseh predelavah, ?e se naredi remap. Optimalno bi bilo, da se to naredi na original elektroniki. Glede na Fiesto ST bi se dalo hitro pridt ?ez 180 konjev. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Mene bi zanimal detuning na dol. Se da ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Mene bi zanimal detuning na dol.Se da ? smeti? temo pfujj... gorenc k ima preve? konjev hahah imam ob?utek da bi jih ti rad malo postradal te tvoje koni?ke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazda_mx Napisano 12. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Mene bi zanimal detuning na dol.Se da ? Seveda. Citiraj
jures Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 smeti? temo pfujj... gorenc k ima preve? konjev hahah imam ob?utek da bi jih ti rad malo postradal te tvoje koni?ke poraba ga daje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda_mx Napisano 12. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2011 kaj pa na 2.5 V6 (trenutno ?e brez turbo) se spla?a kej chipirat? Hmm mogoce imas zabasan predal za zasebna sporocila? Citiraj
Hanco Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Hmm mogoce imas zabasan predal za zasebna sporocila? Je tudi mogo?e na 2.0 V6 ? Citiraj
mazda_mx Napisano 12. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Vsak motor se da predelat. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.