Baby Viper Napisano 23. julij, 2012 Prijavi Napisano 23. julij, 2012 Tudi z moje strani vse pohvale doktor pelku Zrihta vse kar je dogovorjeno ali pa ?e kak?no malenkost ve?.. med drugim se po dogovoru dobi tudi nadomestno vozilo z vzdevkom bela strela Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
DARiAN_M Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 Tudi z moje strani vse pohvale doktor pelku Zrihta vse kar je dogovorjeno ali pa ?e kak?no malenkost ve?.. med drugim se po dogovoru dobi tudi nadomestno vozilo z vzdevkom bela strela bela strela simon Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 Simona nagovarjam, da za nadomestni avto kupi temno modro BAF 323 od na?ega forumovca - Hotko90. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 A-COSMOS iz BTCja. Danes sem delal same neumnosti, pa so kljub temu avto lepo poservisirali in niti ni preve? drago. Cena je bila taka, da se mi spla?a iz Gori?ke vozit se v Ljubljano na servis. Ja, in ?e spisek neumnosti . Najprej naj povem, da je bila pred kratkim polna luna (vsak izgovor je dober...). Torej, ko sem tu povedal, da grem z BTjko v Ljubljano, se je oglasil meja? in rekel, da ima 1600 kg tovora za v Kranj. In smo ?e v?eraj pripeli ?e prikolico in nalo?ili. Ko sem torej danes ob 8ih zjutraj pri?el na servis, so se najprej prijeli za glavo, nato pa mi lepo prijazno razlo?ili, da BTjke skupaj z eno tono tovora ne morejo dvigniti z dvigalom . Zato so pobrskali po dnevniku, na?li drugo uro in jaz sem se s polno Btjko in prikolico odpeljal v Kranj, kjer sem tovor zlo?il, nato pa se vrnil na servis. Po poti pa "sre?al" policijsko kontrolo. "Dober dan. Dokumente, prosim." In se je na?la naslednja neumnost. Pri vseh pripravah prej?njega dne sem doma pustil denarnico. In vozni?ko. In ban?ne kartice. In osebno. Skratka - vse. No, s policajem sva se potem le dogovorila (Kri?todio, jmam, jmam use karte. Ma ?e jh nosm sabo, jh lohko zgubim. Ma, uveste, dol po mesth dosti tud kradejo. Alora, sm raj?i doma pustu, so na gvi?nem. A sabo bi jh mogu nost. Ma, uveste, sm kmet an s hribu dama, pa tega nism vedu . Ben, bom pa drujbot... ). No, s policistom sem re?il, na servisu pa ra?una nisem mogel pla?ati . A smo se tudi to dogovorili. So se nasmehnili in rekli, da bom pla?al, ko pridem domov. Tak kmet in s takih hribov pa spet nisem. Potem sem lepo po?asi peljal domov, da me ne bi ?e kak?nen sre?al. Po poti ?e dostavil nekaj medu, soka in jajc. Nato sem se ustavil na ?rpalki in nato?il nafto. Jasno, da sem se spomnil, da nimam denarnice - ravno v trenutku, ko je samo izklopilo to?enje nafte. ?isto po naklju?ju je bila vsota ravno tak?na, kot sem dobil prej za med, sok in jajca . Nato sem se usedel za volan in nisem ve? stopil ven dokler nisem pri?el na dvori??e. In zdaj moram pla?ati ta ra?un, preden v pe?i podkurim z njim... In rekli so, da drugo leto pridejo na piknik v Lokovec. Vsaj eden. Citiraj
kemc Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Vsa hvala fantom v http://www.as-velenje.com/cms2/ danes sem peljal svojo novo kupljeno 'rabljeno' mazdo da so preverili kilometre ki so se na koncu izkazali zlagane za ve? kod 200 000 km, fantje so mi prijazno svetovali kaj storiti popisali prikrite napake ter priporo?ili naj avto vrnem na tisto '8 dni'.Upam da se bo vse uspe?no re?ilo, fantje ?e enkrat in 100x HVALA! Citiraj
Grega_ Napisano 4. avgust, 2012 Prijavi Napisano 4. avgust, 2012 U mater to pa so zavrtel nazaj....zakaj nisi ?e prej preveril tega??? Itak avto vrnit nazaj v momentu.....upam da ste na prodajno pogodbo napisali kilometre....da se dejansko vidi da so ti prevrtenega prodali. Kater prodajalc? Citiraj
kemc Napisano 4. avgust, 2012 Prijavi Napisano 4. avgust, 2012 U mater to pa so zavrtel nazaj....zakaj nisi ?e prej preveril tega??? Itak avto vrnit nazaj v momentu.....upam da ste na prodajno pogodbo napisali kilometre....da se dejansko vidi da so ti prevrtenega prodali. Kater prodajalc? Na prodajni pogodbi jih ni tako ali tako pa je ?e poleg tega miljon napak ki jih nepoznavalec avtomobilov na splo?no nisem odkril tiste 'skrite' napake nwm mel pa sem namen peljat avto tako ali tako ta teden ko sem ga kupil na mazda servis da to preverijo prodajalec je fizi?na oseba in ga nebom objavlal na forumu ker je to javni prostor in potemtakem kaznivo dejanje Citiraj
macke Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Sem novi lastnik Mazde RX-8 in ?elim narediti redni servis. Sem iz Kranja in po dosedanji debati sklepam, da se mi ga izpla?a peljati v Ljubljano BTC. Priporo?ate, ali je vseeno ?e ga peljem na mazda servis v Kranju? Citiraj
Deeyan Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Sem novi lastnik Mazde RX-8 in ?elim narediti redni servis. Sem iz Kranja in po dosedanji debati sklepam, da se mi ga izpla?a peljati v Ljubljano BTC. Priporo?ate, ali je vseeno ?e ga peljem na mazda servis v Kranju? http://www.rabim.info/avto-pelko-vzdrzevan...pelko-sp-235134 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
macke Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 http://www.rabim.info/avto-pelko-vzdrzevan...pelko-sp-235134 Razlog? Kvaliteta, cena? V bistvu se meni ne gre toliko za ceno, kot za to da se nekdo posveti avtomobilu. Na uradnih servisih tega nekako ne pri?akujem. Osebno poznam sicer enega sp-jevca, vendar imam pomisleke zaradi specifike RX-8. Rad bi peljal nekomu, ki ima kaj izku?enj s takim avtomobilom. Bo Pelko to kar i??em? Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Pelko je ?e servisiral Rx8-ke in sem ga glede tega podrobno izpra?al, ker jo imam ?ez par mesecev tudi sam namen kupit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Bo Pelko to kar i??em? definitivno, ?e pa si ?lan Mazda kluba ma? pa ?e dodaten popust pri njemu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jxl Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Evo manjsa pohvala za Pelko servis pa se niti nisem bil tam. Premaknil mi je datum za servis za en dan prej, in sporocil da me bo cakal nadomestni avto Kaj ces lepsga, stroskih o katerih sva se pogovarjala so pa tudi cca. 50% nizji kakor v BTCju Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Spet pohvale AH Kr?i?nik, kjer rihtajo Suzija in Mazdo. V desetih minutah re?ena celotna lista pod garancijo: - prvi levi zavorni cilinder (diske bomo videli kasneje ali so kaj sfookani) - pokajo?i pedal sklopke, se menja cel - zguljen leder zica niti na probno ni bilo treba. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 A so ti cel sedalni del zamenjal, al kako to uredijo? Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 A so ti cel sedalni del zamenjal, al kako to uredijo? Brez skrbi japonci so sparovni mazda.ma.samo usnjeno prevleko sedaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jacques33 Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Sam sem pred dnevi opravil 4. redni servis na svoji M6 v BTC-ju. Pohvalil bi korekten odnos, preverili so, ali so bil na avtu opravljeni vsi vpoklici, dobi? ra?unalni?ki izpis delujo?ih parametrov (?obe, dpf...), kar pa mi je bilo najbolj v?e?, cena, kot da bi peljal Cliota na servis. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Z M A J Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 V kolegi?inem imenu (ni prijavljena na forumu) hvalim Simona Pelka, ki ji je za minimalno ceno naredil redni servis ter pripravil vozilo na tehni?ni pregled. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mir?e Napisano 9. november, 2013 Prijavi Napisano 9. november, 2013 Pozdravljeni! Sem lastnik mazde 5 1.6 GTA.Moj petica mora na drugi servis in ker je ?e v garanciji k uradnemu serviserju.Z uslugo A Cosmos nisem bil zadovojen,katerega serviserja mi priporo?ate sem z Krasa. Citiraj
Z M A J Napisano 10. november, 2013 Prijavi Napisano 10. november, 2013 Si obiskoval BTC ali Celov?ko poslovalnico A-cosmosa? Z BTC-jem so na?eloma ?lani tega foruma precej zadovoljni. Nekateri pohvalijo tudi Avtoplus KP, ki ga ima? relativno blizu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Jest bom pa pohvalil BTC-jev Cosmos. Sem peljal avto na en pregled in sem bil kar zadovoljen, kak so zrihtal, pa ?e cenovno so me zlo pozitivno presenetil. Nekaj let nazaj sem bil zelo nezadovoljen in sem takrat nehal hodit tje. Zdaj pa lohka samo pohvalim. Citiraj
jxl Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Jst tud nimam nobenih pripomb in lahko samo pohvalim BTC servis. Je pa res forumski doktor vseeno bolj?a oz. cenej?a opcija Citiraj
Phyntox Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Dopoldne poklical Simona Pelkota, popoldne pripeljal na menjavo filtra goriva, plus priklop na ra?unalnik... Pohvala! Brez pripomb. Citiraj
Slivka Napisano 25. maj, 2014 Prijavi Napisano 25. maj, 2014 Peljal Mazdico na servis in neko dodelavo v Ljubljano v BTC. Vsa ?ast Majesu in Juretu. Vse se je dalo zmenit, sta super zrihtala in dobro porihtala. Cena? Taka, da se mi spla?a iz Nove Gorice mimo AvtoRenta v Ljubljano. No, to bi se spla?alo tudi, ?e bi bili trikrat dra?ji. Moji ?ivci tudi nekaj stanejo... 1 Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2015 Prijavi Napisano 19. februar, 2015 AC Cosmos Mazda servis BTC, vse pohvale! v?eraj zjutraj, Jure postavil diagnozo v 5 min, ko se lift ?e dodobra ni dvignildanes zjutraj pustil avto, so zamenjal in avto prvi? odkar je pri meni nim ve? tok tok ?krip ?krip med ?altanjem...ni bila gibljiva cev auspuha, ki je bil na sumu, ampak spodnji nosilec motorja. Cena? Sitnica, manj kot 100? za delo in material, s po?tenim dejanskim obra?unom pol ure!! 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.