Skoči na vsebino

Pohvale servisov - serviserjev

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moje izkušnje so tudi takšne. Leta 2012 sem resno začel voziti svoj avto - Renault Megane. No, ker je bil v podaljšani garanciji (super za Renault 😋), sem ga vozil k Malgaju v Trbovlje, ker sem v tiste kraje hodil v službo. Storitev brez problema, vedno vse urejeno, sem pa skozi poslušal komentarje, kako tam preplačujem in kaj vozim k pooblaščencu, če je toliko fušarjev. No v glavnem, potem sem nehal hoditi v službo v Trbovlje in sem avto vozil tule k lokalnemu avtomehaniku, ki je šraufal vse sorte znamk. Tu je bilo urejeno vedno na minimum - rezervni deli bolj slabi, malo časa za debato, kaj je problem, itd. Je bil pa blizu in je uredil hitro, kar je bil pri 10 do 15 let starem Meganu velik plus, samo navajen je bil da more biti hitro in poceni, tako da tudi z mano ni izgubljal časa. No, če potegnem črto, sem bil bolj zadovoljen pri Malgaju.

Potem sem lani v začetku leta Megana zamenjal za Mazdo 6 in sem bil tudi zaradi tega pri izbiri malo skeptičen, ker sem vedel, da imam samo Selmarja v Celju blizu. Nekih fušarjev ni za Mazdo, lahko bi jo vozil k istemu mehaniku kot Megana, pa ne vem če se bo to v redu končalo. No, v glavnem, zdaj nameravam voziti k Selmarju, dokler bo odnos in storitev takšna kot je. Na splošno mi je izbira pooblaščencev in servisnih storitev kar malo omejila izbiro pri nakupu avta. Všeč so mi tudi Volvoti in Subaruji, samo kdo se bo to vozil tako daleč šrafuati. Ajde, če delaš v Ljubljani in si vsak dan tam, potem še mogoče. Drugače mi je pa malo izven poti.

Hočem reči, in to razlagam ljudem, da je en "big picture" pomemben pri vsem, ne samo nategnili so me za 100€. Zmeni se še za nadomestni avto, itd., pa bo, lokalni mehanik nima teh opcij. Marsikaj se da. Se pa strinjam, da slab odnos in storitev na pooblaščenem servisu in visoka cena, da pa najslabšo možno kombinacijo.

Napisano

Jp, tdi pri meni je približno tako kot praviš in dokler sem zadovoljen v kompletu z vsem kar dobim bom pri Mazda Selmar... 🤗😉

Napisano

Tudi jaz sem bil na Interclassu zadovoljen. Sicer so marsikaj pozabili priviti in marsikaj zašuštrali in potem našli sto izgovorov, da oni niso nič krivi (še zdaj mi ni jasno, kako zamenjaš kolesni ležaj BREZ da odstraniš zavore na tistem kolesu), so mi pa zraven dali orodje, da sem doma potem dokončal.

In ko sem naslednjič pripeljal orodje nazaj in jim ga postavil na pult, so ga zložili na desno spredaj "pod noge" in sem ga peljal nazaj domov...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.