Deeyan Napisano 7. januar, 2017 Prijavi Napisano 7. januar, 2017 Js bi pa pohvalu Avto Urija, ki mi je ugodno zamenju vse 4 vzmeti, + nasu je se eno sprednjo roko v okvari, pa naredu mi je se gratis optiko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Pohvala kot vedno Anzetu (ac tomc), popravil parking poskodbo pa se opral jo je v tem krsu od vremenu znotraj in navzven.Verjetno ker je bil tko lep so me na tehnicnem spustili brez da bi se neki prevec ukvarjali z mano (test izpuha, zavor, luci in to je to). Amzs na dunajski 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Pohvala kot vedno Anzetu (ac tomc), popravil parking poskodbo pa se opral jo je v tem krsu od vremenu znotraj in navzven.Verjetno ker je bil tko lep so me na tehnicnem spustili brez da bi se neki prevec ukvarjali z mano (test izpuha, zavor, luci in to je to). Amzs na dunajskiim next Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 24. januar, 2017 Prijavi Napisano 24. januar, 2017 V?asih je dobro, da imam opravke ?e na kak?nem drugem servisu. Ker ?ele potem znam res cenit strokovnost in kvaliteto A-Cosmosa v BTCju, g. Majesa in mehanika Jureta! 1 Citiraj
jures Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 ?e enkrat pohvala An?etu, popravljen cel levi bok od raznih parkiri??, na novo zrihtana prva hauba od kamen?kov, enako prvi odbija?, ki se je lupil, nove prve lu?i - komplet s ksenoni in ASF motor?ki, popravljen desni prvi bok (pes), in sanirano cvetenje na robu vrat. avto spucan notri in zunaj. stro?ek 0?, oziroma stro?ek nove nalepke (marjetice) za prvo haubo Zdaj pa ?akamo LakTom. Pestro s farbanjem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 stro?ek 0?, oziroma stro?ek nove nalepke (marjetice) za prvo haubo A si ?u v Barcelono po marjetico? Na eBayu sem enkrat gledal, pa nisem nasel takih Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Ta je z ebaya, a ves da tiste ki si mi jih prinesel nazadnje je tudi sparanje unicilo...cist zbledela Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Ta je z ebaya, a ves da tiste ki si mi jih prinesel nazadnje je tudi sparanje unicilo...cist zbledela Konec februarja grem spet... ce jih se rabis Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Konec februarja grem spet... ce jih se rabis Galaxy s8 prines A VAG tut cvetiCe se spomnis slik mehurckov na robu vrat - videti je bilo kot prerjaveno a je nekdo pred mano nekaj popravljal je rekel Anze, se je sedaj videlo ker je bila barva na barvi ( po moje je nekdo zvil rob vrat pa sel mal penzlat. Ni bila rja pod tovarnisko barvo to je vazno Hauba bi pa sigurno ce je ne bi saniral. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Galaxy S8 ne bo predstavljen... kolikor vem, Samsung letos sploh nima nobenega dogodka... imajo ocitno orevec dela z "bombasticno" afero... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Galaxy S8 ne bo predstavljen... kolikor vem, Samsung letos sploh nima nobenega dogodka... imajo ocitno orevec dela z "bombasticno" afero...A ni roumor da bo v prodaji ze konec februarja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Zakaj pa nove luci ? A ti ni anze barval ? Citiraj
Jest Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 A ni roumor da bo v prodaji ze konec februarjaPo zadnjih informacijah... seveda neuradnih... naj bi bil predstavljen sele 29.3. In potem v prodaji od konca aprila dalje ... kar bo dokaj veliko razocaranje za tiste, ki ga pricakujejo na dogodku v okviru MWC v Barceloni... najprej nedobavljivost Note 7 v nasih koncih... potem fiasko z baterijami.... sedaj ko bi pricakoval nek mega dogodek v Barceloni, pa nic... pomoje imajo kar velike probleme zaradi Note 7... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Zakaj pa nove luci ? A ti ni anze barval ? Vse smo menjal jbg . Anze je tega, barchetta je pa pri laktomu. Zaradi kleparja, Laktom ima fajn navezo s tem kleparjem in si stalno ?ibata dele sem in tja. Anze je predalec za kaj takega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Po zadnjih informacijah... seveda neuradnih... naj bi bil predstavljen sele 29.3. In potem v prodaji od konca aprila dalje ... kar bo dokaj veliko razocaranje za tiste, ki ga pricakujejo na dogodku v okviru MWC v Barceloni... najprej nedobavljivost Note 7 v nasih koncih... potem fiasko z baterijami.... sedaj ko bi pricakoval nek mega dogodek v Barceloni, pa nic... pomoje imajo kar velike probleme zaradi Note 7...Vsak novej?i telefon ki ga naredijo, je ve?je sranje. Od kar se ne da ve? menjati baterij v novej?ih so tej telefoni samo za delat ?abice na morju.Jaz vstrajam na S3. Zakon od telefona. Citiraj
Scr3am Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Aha,sepravi ti je anze kompletno zrihtal seata, barcheto ti pa lak tom rihta. Jest sem pa razumel, da ti je seata anze porihtu strihal ga bo pa laktom . To imas vrjetno full kasko na seata? Citiraj
jures Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Aha,sepravi ti je anze kompletno zrihtal seata, barcheto ti pa lak tom rihta. Jest sem pa razumel, da ti je seata anze porihtu strihal ga bo pa laktom . To imas vrjetno full kasko na seata?Ja normalno, kasko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 samo, pod kako pretvezo pa menjas luci na kasko? Citiraj
jures Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 samo, pod kako pretvezo pa menjas luci na kasko? Isto kot prvo haubo (in vse ostalo) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 ja ce mas ful kasko jih simpl stouces pa reces vandalizem Citiraj
pinkpanter Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 1.2.2017 imel mojo Mazdo6 na rednem servisu A- COSMOS BTC-. Zelo zadovoljen. Priporo?am vsem 1 Citiraj
iceman22 Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Jst bi pa pohvalu Juresa ki mi je popravil webasto. Zdej dela ko urca. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Kaj sta pa zrihtala? A sploh ni delal? Sent from my SM-T813 using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.