abi1 Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 A mi kdo zna povedat kako odzra?im sklopko. Dogaja se mi da pedal ostane v spodnji legi Ob?utek imam da je nekako gumjast.Nimam pa problema s tresenjem ustrajnika ali speljevanjem. HVALA. Citiraj
Mihael1 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 je abi1 napisal: A mi kdo zna povedat kako odzra?im sklopko. Dogaja se mi da pedal ostane v spodnji legi Ob?utek imam da je nekako gumjast.Nimam pa problema s tresenjem ustrajnika ali speljevanjem. HVALA. jaz sem odzra?il direktno na cilindru, na vijaku za pritrditev "lajtenge"!lahko na zgornjem al pa na spodnjem cilindru!samo vpra?anje, ?e je to okvara! :ne vem: javi ?e bo kaj bolje! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Druga? ima tudi odzra?evalni ?ep, ki je namenjen odzra?evanju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
abi1 Napisano 21. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Sm najdu odzra?evalni vijak na spodnjem cilindru, odzra?u in stvar je popolnoma ok. Citiraj
Mihael1 Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 je abi1 napisal: Sm najdu odzra?evalni vijak na spodnjem cilindru, odzra?u in stvar je popolnoma ok. no potem pa sre?no vo?njo ?e naprej!!! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.