jures Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Nimam avta doma, pa bi rad naro?il ta kratko, pa me zanima ali M5 ali M6 navoj? Obstajajo sicer tudi take z M5/M6 adapterjem samo bi rad kar direktno vzel. A kdo ve, ali pa lahko pogleda z matico? Po moje je M5 Thanks Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mihael1 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Nimam avta doma, pa bi rad naro?il ta kratko, pa me zanima ali M5 ali M6 navoj? Obstajajo sicer tudi take z M5/M6 adapterjem samo bi rad kar direktno vzel. A kdo ve, ali pa lahko pogleda z matico? Po moje je M5 Thanks m6 navoj!!!l.p. Citiraj
jures Napisano 22. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2011 m6 navoj!!!l.p. M5 je - avto je ze doma.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 hmm... mam eno ALU.. ne lovi ni?... sem nabavil original kratko od MPS, je kar OK... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 24. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Spet mimo vrste - naro?il original:http://www.mimovrste.com/artikel/342032001...-40-cm-5-mm-crn in ?mekerijohttp://www.mimovrste.com/artikel/342034893...tena-m5-m6-crna ?e ?mekerija ne lovi niti Val202 pol gre....pa sem 10? stran vrgel. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Una kratka dela bp, ker imam js tako gor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Una kratka dela bp, ker imam js tako gor. Jaz tudi ta kratko,pa dela b.p. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.