Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pri meni tudi deluje to BP (sicer ni CX-30... sistem je pa itak enak)... seveda pa je treba upoštevat določene zakonitosti... predvsem ori zaklepanju ... Da ne gres prehitro stran od avta, ce imas nastavljeno samodejno zaklepanje... pa da so vsa druga vrata zaprta ... Pa v avtu ne sme biti drugega kljuca...  
    • Pri meni odklepanje deluje vedno, zaklepanje pa včasih ne. Vedno se ozrem, da pogledam, če so ogledala skupaj, za vsak slučaj, če ne, zaklenem na gumb na daljincu. Govorim za keyless.
    • Poglej v menu v nastavitvah, se mi zdi, da se tam nekaj nastavlja kot so ogledala osvetlitev itd.... Ne vem pa točno če se tudi občutljivost teh senzorjev nastavi.  Meni dela bp odlepanje, zaklepa mi pa tako avto sam.... Edini motilec je žena, če pri desnih vratih drži za kljuko, ko še jaz nisem s kjuko odklenil, odrl vrat.... 
    • Mislim, da nebo dolgo(cca 10let) , ko bo imela Mazda Toyotine motorje.... 
    • Vprašal sem jo: - "Kaj naj naredim, da bi me imela najraje na svetu?" Mi je odgovorila: - "Bodi moje vse."   In od takrat "bodem" njenega očeta, mamo, brata in sestro...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.