jures Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 http://cgi.ebay.de/TOP-Komfort-Blinker-BLI...7#ht_4078wt_905 alihttp://cgi.ebay.de/Komfortblinker-Blinker-...#ht_3734wt_1139 Gre se za univerzalni modul, ki se ve?e zaporedno na vejevje ?migovca, 3je smo ?e, ?e je ?e kdo naj sporo?i do drugega tedna, potem pa za?nem spra?evati za cene na koli?ino in po?iljanje 1. Rendy2. Deeyan3. jures4.5. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
schurda Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Zelo slabo razumem, pa ?e link ne dela. A se gre zato, da se samo dotakne? ?migovca in po?miga 3x? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jures Napisano 21. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Zelo slabo razumem, pa ?e link ne dela. A se gre zato, da se samo dotakne? ?migovca in po?miga 3x? link popravljen - ja to je to Samo opozorilo - novi modeli ala cx7 M6 mk2 preklapljajo zemljo z ro?ko ?migovca in je potrebna mala predelava http://cgi.ebay.de/1x-3x-Mazda-323-Profi-K...=item4155185e58 tukaj je ?e shema Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 23. julij, 2011 Prijavi Napisano 23. julij, 2011 dvigam temo Za M5 bi delovalo?Kje se shrani/skrije ?katlico? Citiraj
Baby Viper Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Gre se za univerzalni modul, ki se ve?e zaporedno na vejevje ?migovca, 3je smo ?e, ?e je ?e kdo naj sporo?i do drugega tedna, potem pa za?nem spra?evati za cene na koli?ino in po?iljanje 1. Rendy2. Deeyan3. jures4. tubitele5. Koliko pa je kaj komplikacij pri stari M6? No pa sj smo majstri, bomo podrobnosti kasnej ?tudiral Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Strela Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Za M5 bi delovalo? Kje se shrani/skrije ?katlico? Citiraj
Grega_ Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Super zadeva!!! Ne vem zakaj Mazde ?e v osnovi nimajo da ko butne? ro?ico ?migavca ne utripne 3x...jest v 80% uporabljam tole zadevo, npr. pri prehitevanjih, kak?nih prednostnih cesta, na kri?i??ih ?e gori zelena ipd...res super zadeva!! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Za M5 bi delovalo?Kje se shrani/skrije ?katlico? Bi delovalo samo bi blo treba predelat ?katlico, kar pa tud ni velik problem, ?e vpra?a? pravega ?alabajzarja, ki je to ?e delal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
kowkele Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 1. Rendy 2. Deeyan 3. jures 4. tubitele 5.kowkele sej gre na staro 6 (2003)? Citiraj
Strela Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Bi delovalo samo bi blo treba predelat ?katlico, kar pa tud ni velik problem, ?e vpra?a? pravega ?alabajzarja, ki je to ?e delal. A bi ti to znal narediti tak prijateljsko pa pol na pir ali 2,3,4??? Ker ?e bi se potem kr pripi?em. lp. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 A bi ti to znal narediti tak prijateljsko pa pol na pir ali 2,3,4??? Ker ?e bi se potem kr pripi?em. lp. Itaq, da bi.Brez predelave pa?e samo na mazde 6 do letnika 2005-facelifta, na mazdo 3,5 je potrebno predelat zadevo, ker ima neko ?udno elektriko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Itaq, da bi.Brez predelave pa?e samo na mazde 6 do letnika 2005-facelifta, na mazdo 3,5 je potrebno predelat zadevo, ker ima neko ?udno elektriko. Pol pa dogovorjeno,pa upam da oz verjamem da naredi? tako da zadeva ?pila. lp. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Pol pa dogovorjeno,pa upam da oz verjamem da naredi? tako da zadeva ?pila. lp. Kar nekaj userjev to fura ?e precej dolgo, in lahko mi verjame? da dela bp. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 1. Rendy2. Deeyan3. jures4. tubitele5.kowkele6. Strelasej gre na staro 6 (2003)? 1. Rendy2. Deeyan3. jures4. tubitele5.kowkele6. Strela Citiraj
BOBI Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Super zadeva!!! Ne vem zakaj Mazde ?e v osnovi nimajo da ko butne? ro?ico ?migavca ne utripne 3x...jest v 80% uporabljam tole zadevo, npr. pri prehitevanjih, kak?nih prednostnih cesta, na kri?i??ih ?e gori zelena ipd...res super zadeva!! vsaj nekaj ma moj traktor serijsko in to dolgo let ze delajo nemci in res je super zadeva Citiraj MAZDA POWER
Strela Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 vsaj nekaj ma moj traktor serijsko in to dolgo let ze delajo nemci in res je super zadeva Te?ko razumeti kako ena recimo Fabia ki stane 9000? ima in ena M5 ki stane cca 21.000? nima, Pa? ?e en nesmisel pri rigidnem razmi?ljanju Japoncev. Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Te?ko razumeti kako ena recimo Fabia ki stane 9000? ima in ena M5 ki stane cca 21.000? nima, Pa? ?e en nesmisel pri rigidnem razmi?ljanju Japoncev. majo pa zato drugje razmi?ljanje pravo, ki ga nemci nimajo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Super zadeva!!! Ne vem zakaj Mazde ?e v osnovi nimajo da ko butne? ro?ico ?migavca ne utripne 3x...jest v 80% uporabljam tole zadevo, npr. pri prehitevanjih, kak?nih prednostnih cesta, na kri?i??ih ?e gori zelena ipd...res super zadeva!! Imajo, sam ne sme? ?krtarit in mora? ta novo kupit Citiraj
Jest Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Super zadeva!!! Ne vem zakaj Mazde ?e v osnovi nimajo da ko butne? ro?ico ?migavca ne utripne 3x...jest v 80% uporabljam tole zadevo, npr. pri prehitevanjih, kak?nih prednostnih cesta, na kri?i??ih ?e gori zelena ipd...res super zadeva!! Saj sedaj ze imajo to serijsko vgrajeno ... Pol pa dogovorjeno,pa upam da oz verjamem da naredi? tako da zadeva ?pila. lp. Naredi tako, kot je treba Sem bil sicer poskusni zajcek... ker ni vse bilo tako, kot je majstr pricakoval... ampak se je ptoem vse uredilo ... in sedaj se vedno deluje BP ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Saj sedaj ze imajo to serijsko vgrajeno ...Naredi tako, kot je treba Sem bil sicer poskusni zajcek... ker ni vse bilo tako, kot je majstr pricakoval... ampak se je ptoem vse uredilo ... in sedaj se vedno deluje BP ... uh ne bi o puskusnih zajckih:) Citiraj www.trziskisladoled.si
`ripper` Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 jest ?e ?akam potrditev ajvarja, ker se bom verjetno dal na seznam...kdaj mate pa plan naro?it to? Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
jures Napisano 26. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2011 recimo v ponedeljek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 jest ?e ?akam potrditev ajvarja, ker se bom verjetno dal na seznam...kdaj mate pa plan naro?it to? Mam ?e 2 kosa, samo sta ?e za predelat, razen za rendy-a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Mam ?e 2 kosa, samo sta ?e za predelat, razen za rendy-a. jaz pa za vgradnjo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.