YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 jaz pa za vgradnjo Tvoj je ready to go. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Tvoj je ready to go. mislim da je njegovo ready ze pol leta:) Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 mislim da je njegovo ready ze pol leta:) Ve?, sam jebach nima ?asa prit to namontirat. 1. Rendy2. Deeyan3. jures4. tubitele5.kowkele6. Strela7. iVar8. iVar9. iVar10. iVar Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 28. julij, 2011 Prijavi Napisano 28. julij, 2011 Ve?, sam jebach nima ?asa prit to namontirat. 1. Rendy2. Deeyan3. jures4. tubitele5.kowkele6. Strela7. iVar8. iVar9. iVar10. iVar Fantje, na mene prosim ne ra?unati ve? glede tega naro?ila ker sem danes popoldne ?ist slu?ajo in na hitro privat prodal svojo 5ko tako da adiiiios Nippon.Hvala za vse pa good luck pri va?ih Mazdicah.1. Rendy2. Deeyan3. jures4. tubitele5.kowkele6. Strela - ODPADE!7. iVar8. iVar9. iVar10. iVar Citiraj
mazdaman Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 Fantje, na mene prosim ne ra?unati ve? glede tega naro?ila ker sem danes popoldne ?ist slu?ajo in na hitro privat prodal svojo 5ko tako da adiiiios Nippon.Hvala za vse pa good luck pri va?ih Mazdicah.1. Rendy2. Deeyan3. jures4. tubitele5.kowkele6. Strela - ODPADE!7. iVar8. iVar9. iVar10. iVar Hitro si se jo losal. A je bilo kaj narobe? Kaj bo? pa zdaj vozil. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 29. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2011 Danes po?ljem mal pogajalnih mejlov drug teden pa naro?imo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 Hitro si se jo losal. A je bilo kaj narobe? Kaj bo? pa zdaj vozil. Vse je ok z avtom....,kupil kr nek tip k me je na parkingu za?el spra?evati o 7ih sede?ih k ima 3 otroke,pa to pa ono....,pa je gledal,mu je bila v?e?,sva se ?la voziti,seveda navdu?en....itd,danes prodana za 9500?. Kaj naprej,no zdaj bom prvo u?ival malo brez avta avgusta pa ?e kaj,mislim da bo Touran 1.9tdi ali Passat karavan bluemotion enako 1.9tdi ?e kaj pamtnega najdem.lp. Citiraj
LabiGT Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 se pravi iz konja na magarac Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Strela Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 se pravi iz konja na magarac No o konjih pa magarcih oz. oslih ne bi razpravljal. Pravilno pa se napi?e: .....na magarca oz osla. Koga ali kaj, sklon - to?ilnik. lp. Citiraj
LabiGT Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 uopste ni res Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Strela Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 uopste ni res Po kebeb slovnici ja, po slo slovnici ne,pa presko?imo to ne....me pa zanima zakaj je kaki Touran ali pa Passat karavan(oba od letnika 2007 recimo) "magarac" proti eni 5ki? V ?em je pa 5ka toliko bolj?a. Mene ni prepri?ala,?al. Citiraj
`ripper` Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 ka pol ajvare, se dodam gor al lahk 'ra?unam' nate oz. tvojo zalogo? Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
LabiGT Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 Po kebeb slovnici ja, po slo slovnici ne,pa presko?imo to ne....me pa zanima zakaj je kaki Touran ali pa Passat karavan(oba od letnika 2007 recimo) "magarac" proti eni 5ki? V ?em je pa 5ka toliko bolj?a. Mene ni prepri?ala,?al. sej to je moje mnenje, glavno da ti kupis nekaj, kar ti bo vsec...sam sem recimo gledal novo jetto, amapk me ni prepricala...nasploh ti avti iz vw skupine so prevec genericni... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 sej to je moje mnenje, glavno da ti kupis nekaj, kar ti bo vsec...sam sem recimo gledal novo jetto, amapk me ni prepricala...nasploh ti avti iz vw skupine so prevec genericni... js bi dal raj?e malo ve?, ?eprav mi je oblika zadnjega dela mal mimo http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4597960&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 O boh... tole je med najgr?imi karavani ever. Kot bi bil mrtva?ki avto. Citiraj
Deeyan Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 O boh... tole je med najgr?imi karavani ever. Kot bi bil mrtva?ki avto. se strinjam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Strela Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 Jutri grem tega pogledati:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4978341&show=1 Citiraj
Deeyan Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 Jutri grem tega pogledati:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4978341&show=1 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4047452&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 Jutri grem tega pogledati:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4978341&show=1 Vsak naj vozi kar mu pa?e ampak jaz nimam dobrih izku?enj z VW Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 30. julij, 2011 Prijavi Napisano 30. julij, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4047452&show=1 ?e rab prostoren avto tole ni zanjga Citiraj
Strela Napisano 31. julij, 2011 Prijavi Napisano 31. julij, 2011 ?e rab prostoren avto tole ni zanjga 2+2 smo dru?inca,pa ti BMW ji itak gredo total na jetra k so odzunaj oh in sploh noter pa si kot v kinder jajci sti?njen. Pa itak vsi iz uvoza z 500tkm pa zgonjeni do konca. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. julij, 2011 Prijavi Napisano 31. julij, 2011 Tko BTW, je tle govora o ?migavcoh - smart turnu. ka pol ajvare, se dodam gor al lahk 'ra?unam' nate oz. tvojo zalogo? Ni problema sploh. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 31. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. julij, 2011 2+2 smo dru?inca,pa ti BMW ji itak gredo total na jetra k so odzunaj oh in sploh noter pa si kot v kinder jajci sti?njen. Pa itak vsi iz uvoza z 500tkm pa zgonjeni do konca. Samo, da ne bo? rekel da kupuje? preverjen avto pri 150.000 P.S. Ra?unaj ?e dodatnih 800-1000? pri teh km na VWju - vem kaj govorim (imel 10 TDIjev) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 1. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Torej 9 kos - sporo?im cene Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.