zazo Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 a ve gdo za kako fermo al pa? kogarkol ki kromera?? rabu bi kromerat ventildekl in sesalni kolektor. Citiraj
bostjankorosec Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 a ve gdo za kako fermo al pa? kogarkol ki kromera?? rabu bi kromerat ventildekl in sesalni kolektor. Zdravo.Poskusi v galvanika GALMA Radomlje, kjer kromirajo vse razen plastike (to kromira en drug v LJ), zraven tega pa zbrusijo, spolirajo,... Meni so delali ?e kup stvari za motorje, tako ?elezne kakor tudi alu dele!Pozdrav, Bo?tjan Citiraj
iceman22 Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 bog ve lkok pridejo da ti feltne polirajo? Citiraj www.trziskisladoled.si
Marko_mx-3 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 okol 100? pride da ti rob spolirajo na feltni Citiraj
Deeyan Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 okol 100? pride da ti rob spolirajo na feltni na eni? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Ima? pa ?e Hartchrom Renduli?, v dupljah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zazo Napisano 22. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Zdravo.Poskusi v galvanika GALMA Radomlje, kjer kromirajo vse razen plastike (to kromira en drug v LJ), zraven tega pa zbrusijo, spolirajo,... Meni so delali ?e kup stvari za motorje, tako ?elezne kakor tudi alu dele!Pozdrav, Bo?tjan kolk pa misli? da je kej cena za to kar mam jst? so to fejst drage zadeve? Citiraj
bostjankorosec Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 kolk pa misli? da je kej cena za to kar mam jst? so to fejst drage zadeve? Sorry za pozni odgovor - sem se malo odpravil na dopust...Jaz sem za motor dajal kromat v Galmo en kup raznih alu delov, pa je bilo vedno sme?no poceni. Za pokrov ventilov in kolektor bi bilo po mojem okoli 50 ? oba kosa - potrebno prebrusiti, polirati in kromirati. Meni so doslej zelo lepo kromali, brusil in poliral pa mi je eno lokalno mojster. Bo?tjan Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.