Strela Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Zdravo,zanima me ?e se da kje te kleme al kako se ?e temu re?e dobiti ali moram iti prav na poobla??enega to iskati? Sory za velikost ampak sem hotel da se ?imbolje vidi! Citiraj
uklopko Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 misli? kabel ?evel?ke!!!! od kje ima? to od konektora od radija? da se jih kupit,samo ne vem kje-kak IC ali Conrad lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Strela Napisano 26. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2011 misli? kabel ?evel?ke!!!! od kje ima? to od konektora od radija? da se jih kupit,samo ne vem kje-kak IC ali Conrad lp Ma kaki redio toti ?evl?ki gredo v konektor za zadnjo 3jo lu? na moji Mazdi 5, bistvu cela elektronika ?a vse lu?i je narejena na tak na?in. Citiraj
uklopko Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 ?e je mo?nost da se ne zajebava? ,prilotaj ?i?ko direkt na vezje lu?i in bo? imel mir,pa ?e mo?nosti da bi bil kdaj slab stik se ogne?. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Strela Napisano 26. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2011 ?e je mo?nost da se ne zajebava? ,prilotaj ?i?ko direkt na vezje lu?i in bo? imel mir,pa ?e mo?nosti da bi bil kdaj slab stik se ogne?. Ja to je neka skrajnja opcija.lp. Citiraj
uklopko Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Ja to je neka skrajnja opcija.lp. v slu?bi kjer sem delal in so bile take napake (slab stik) pa je vse pomi?kovalo,pa vse skup utripalo,smo v ve?ini primerov zadevo prlotal. Saj pusti? dovol dolge kable da lahko vrti? tisto lu? ?e ne pa dobit na odpadu drug konektor in ga prevezat,upam pa da uspe? dobit robo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.