Strela Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4967049 in sicer na Mazdo 5,pomoje da gre ne? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Da ni tole nateg in je cena za kos ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 27. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Da ni tole nateg in je cena za kos ? Ne,ni poznam te tipe,pa? so ugodni so pa po?teni,k ?e gre gor so pa tudi tak da se bom z njimi zmenil za menjavo jaz njim 15" felne in gume oni pa meni 16" in roka,so face. Citiraj
rendy Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 ja ?e je tole res pol sam uzem(razmak je taprav), bi pa na tvojem mestu obdr?u 15" za zimake druga? lahko pa tut tele gor da? Citiraj
Strela Napisano 27. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2011 ja ?e je tole res pol sam uzem(razmak je taprav), bi pa na tvojem mestu obdr?u 15" za zimake Te ?e imam na ?eleznih plati??ih,in sicer Continentalke TS830 ta nov model,full so dobre! Citiraj
jures Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Nima samo teh ima ?e en komplet za mazdo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 ja ?e je tole res pol sam uzem(razmak je taprav), bi pa na tvojem mestu obdr?u 15" za zimake druga? lahko pa tut tele gor da? Ti ima? 4x100, ?e jaz kaj vem. Citiraj
rendy Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Ti ima? 4x100, ?e jaz kaj vem. to sm za strlo pisu ne zame Citiraj
Symon Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Zajebu, sem povr?no in na hitrco prebral "sam uzamem" ne "sam uzem". Citiraj
rendy Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Zajebu, sem povr?no in na hitrco prebral "sam uzamem" ne "sam uzem". hehe ni pene fotr pr?u z dopusta? Citiraj
jures Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 hehe ni pene fotr pr?u z dopusta? a si ti najdu vrata? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 a si ti najdu vrata? jap, morm ?e an?eta poklicat pa mu razlo?it neki stvari Citiraj
Symon Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 hehe ni pene fotr pr?u z dopusta? Je, morem ?e vpra?at ja. Citiraj
Strela Napisano 27. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Vglavnem menjava ni mo?na ,je pa cena res 200? za vse 4 feltne,pa pomoje se da za kak ? popusta dogovriti. lp. Citiraj
mazdaman Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Cena ni nizka ampak max kaj je vredno in na mazdo5 pa?ejo brez problema, malo te?av je pri premacyju ali pa 626, druga?e pa proba? ponavadi je problem pri zadnjih kro?nikih za vzmeti, ?e gre guma mimo pol je vredu. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Strela Napisano 27. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Cena ni nizka ampak max kaj je vredno in na mazdo5 pa?ejo brez problema, malo te?av je pri premacyju ali pa 626, druga?e pa proba? ponavadi je problem pri zadnjih kro?nikih za vzmeti, ?e gre guma mimo pol je vredu. ?lo bi ?e k je ta vel homologirana. Citiraj
Deeyan Napisano 27. julij, 2011 Prijavi Napisano 27. julij, 2011 Zajebu, sem povr?no in na hitrco prebral "sam uzamem" ne "sam uzem". evo vidi?, takle se nardi, ?e na ebayu povr?no prebere? oglas Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Andriy Napisano 28. julij, 2011 Prijavi Napisano 28. julij, 2011 Take sem imel jaz gor na mazdici ko sem jo kupil Grdo pri tem modelu felten mi je to da se na levi strani vrtita v pravo smer na desni pa kontra (govorim o izgledu). Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2011 Prijavi Napisano 28. julij, 2011 Take sem imel jaz gor na mazdici ko sem jo kupil Grdo pri tem modelu felten mi je to da se na levi strani vrtita v pravo smer na desni pa kontra (govorim o izgledu). A lahko vidi? obe strani hkrati ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.