jures Napisano 31. julij, 2011 Prijavi Napisano 31. julij, 2011 Edini v petek na Jelovicah, edini danes ob 19:20 na Jelovicah P.s. Isti policaj kot v petek - ?e se boste tukaj vozili, lahko vozite otroke tudi v prtlja?niku, ker pride en avto na 2 uri Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 31. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. julij, 2011 Jaz pa nisem ?el tko, da sprobam naslednji?. Tnx Jure za SMS. Citiraj
jures Napisano 31. julij, 2011 Prijavi Napisano 31. julij, 2011 Jaz pa nisem ?el tko, da sprobam naslednji?. Tnx Jure za SMS. A pol si frej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 31. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. julij, 2011 Sem frej dveh... ?e drugi dve moram nekam napotit. Citiraj
Z M A J Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 @Boss, a ti ma? privat harem al kva? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 1. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Hja zgleda ?e nekak tko... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.