mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ej kako pa je na mazdi....kaj je delo tudi usteto v garancijo...??? LP daVid?e je garancijsko popravilo je v?teto tudi delo! na vsak servis je vsteta garancija....tudi ce ti odpravljajo izredno napako/okvaro, ki je garancija ne zajema, imas se vedno garancijo na opravljeno storitev in dele. Ej hvala za info......?e bodo pa sitnarli pa sam tebe pokli?em...... LP dAvid Ma ti samo o?tro nastopi...ce je kaksen glup serviser...bodi zajebana stranka...ce pa bo lusna deklica...no sej tukaj pa mislim, da ti ne bom dajal predlogov...hihi...znas ze sam zadosti dobro Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ma ti samo o?tro nastopi...ce je kaksen glup serviser...bodi zajebana stranka...ce pa bo lusna deklica...no sej tukaj pa mislim, da ti ne bom dajal predlogov...hihi...znas ze sam zadosti dobro Se bom proval dr?at tega....sam je klinc ki ne znam bit zajebana stranka...... Uni rek dr?i -----kdor je dober je oslu podoben....... LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ma lej...samo pridi noter zoprn un PM...pa delaj se, da ti je vse odvec...pismo...no glej...pojdi na avtoplus v kp pa poglej kako se obnasajo tam s strankami, pol pa se ti tko obnasaj z njimi...hihi... Jaz sem se delal zivcnega, sem tipa nazjal...ma sem ga tudi imel za kaj, ki me je neki drkal...pol je blo vse ql. Tole z oslom...vecx preverjeno in preizkuseno na zalost Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ma lej...samo pridi noter zoprn un PM...pa delaj se, da ti je vse odvec...pismo...no glej...pojdi na avtoplus v kp pa poglej kako se obnasajo tam s strankami, pol pa se ti tko obnasaj z njimi...hihi... Jaz sem se delal zivcnega, sem tipa nazjal...ma sem ga tudi imel za kaj, ki me je neki drkal...pol je blo vse ql. Tole z oslom...vecx preverjeno in preizkuseno na zalost Ej bom proval....sicer ne vem kako mi bo to uspelo....sam bom proval....drugi teden ga bom na Gamo peljal.....pa da vidmo kaj bo!! Gre? z mano....?? Ta use tam s pravili potol?e??? LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ej bom proval....sicer ne vem kako mi bo to uspelo....sam bom proval....drugi teden ga bom na Gamo peljal.....pa da vidmo kaj bo!! Gre? z mano....?? Ta use tam s pravili potol?e??? LP daVid David...ti kr samozavestno, bo vse OK ne skrbi...hihi LoL....a da prideva dva zajebana gor...hihi....rajsi ne, kaj ces, da ne spijo se cel mesec AHAHA Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ej bom proval....sicer ne vem kako mi bo to uspelo....sam bom proval....drugi teden ga bom na Gamo peljal.....pa da vidmo kaj bo!! Gre? z mano....?? Ta use tam s pravili potol?e??? LP daVidDavid...ti kr samozavestno, bo vse OK ne skrbi...hihi LoL....a da prideva dva zajebana gor...hihi....rajsi ne, kaj ces, da ne spijo se cel mesec AHAHA hihihi ja to nebi blo fajn....mi ziher ka?ne kable o bremz pocvikajo.... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Gre? z mano....?? Ta use tam s pravili potol?e??? Mislim, da bi na Gamo moral LabijaGT vzet ... ?koda, da ga ne bo v SLO Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Gre? z mano....?? Ta use tam s pravili potol?e??? Mislim, da bi na Gamo moral LabijaGT vzet ... ?koda, da ga ne bo v SLO Gre? ti z mano?? Lp daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Gre? z mano....?? Ta use tam s pravili potol?e??? Mislim, da bi na Gamo moral LabijaGT vzet ... ?koda, da ga ne bo v SLO Gre? ti z mano?? Lp daVid Verjemi, da si takega "vozeka" ne ?ei? zraven... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Verjemi, da si takega "vozeka" ne ?ei? zraven... Ok to pomeni da si....??? :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ok to pomeni da si....??? :ne vem: LP daVid Dobra du?ica, premehek, se ne znam "razjezit" ko je to treba, .... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ok to pomeni da si....??? :ne vem: LP daVidDobra du?ica, premehek, se ne znam "razjezit" ko je to treba, .... ok pol nate ne morem ra?unat......sem isti..porko dijo!!! To ni fajn o?itno!! LP david Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ok to pomeni da si....??? :ne vem: LP daVidDobra du?ica, premehek, se ne znam "razjezit" ko je to treba, .... ok pol nate ne morem ra?unat......sem isti..porko dijo!!! To ni fajn o?itno!! LP david Mi imamo rajsi take pridne in simpati?ni?ne kot sta vidva, ne pa zate?ene Taki botte na servisih...hihi grem damu, ki mama peće ribu...haha Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Guest BrainLess Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 pa vzami poleg Kyussa - on bo ?e na poti tja jezen - kako bo ?ele ko pride tja (ko ma tak rahle ?ivce)! No sicer pa se jaz tud hitro.... tak da nisem ni? kaj bolj?i Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 pa vzami poleg Kyussa - on bo ?e na poti tja jezen - kako bo ?ele ko pride tja (ko ma tak rahle ?ivce)! No sicer pa se jaz tud hitro.... tak da nisem ni? kaj bolj?i hihihi kaj pol nej tebe uzamem???? LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ... za cocktail pa kako open air latino fe?to..... bi se dalo razmislit Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ... za cocktail pa kako open air latino fe?to..... bi se dalo razmislit uuu stari sam ti pa si zahteven.....kr open air latino fe?to.....hihihi Jah ok...to te povabim lahko useeno... LP dAvid Citiraj Feel free....
Vasco Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ta zvok se mi je pojavil po tem, ko so mi zaradi "klenkanja" na Gami morali "nek ?i?ke, ki prepre?ujejo trsenje ro?ice menjalnika" zamenjat. Ostaja ?e vedno je pa vsekakor bolj sprejemljiv kot stalno vibriranje in tresenje tistih ?i?k. ?al so mi tedaj morali celotno sredisko konzolo sneti iz avta... Glede neugodnih zvokov pa ?e to...ali komu ?kripa voznikov sede?? LP od novega ?lana V-ja Citiraj
David Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ja meni so rekli da se verjetno neki zavorne ?eljusti premikajo...pa klink nardi..... :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ja meni so rekli da se verjetno neki zavorne ?eljusti premikajo...pa klink nardi..... :ne vem: LP daVid Taka izjava mene ne bi ravno pomirila - kaj pa ?e se odlomijo??? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Naj te ne moti malo ?kripanje sede?a radio na Glas pa bo od fotra Premacy, voznikov sede? tudi ?kripa (pa ne vedno)! Citiraj
David Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ne ne mi je zagarantiral da ni ni?....sam premakne se kadar smer naprej-nazaj spremeni?...... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 6. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2005 Evo kon?no klinkanja ni ve?.....bil je pa problem nekje pri polosovini....samo podmazat je bilo treba.....in to se dogaja pri dosti 3kah..... ni pa ni? nevarnega...edino mote?e...vsaj zame ki sem bil pozoren na to! LP dAvid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 6. september, 2005 Prijavi Napisano 6. september, 2005 ole Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
simons Napisano 22. september, 2005 Prijavi Napisano 22. september, 2005 No bom pa ?e jaz malo pokritiziral.Tile na?i "SERVISI" ?e posebej pa mehaniki, so res svojga dnarja vredni.Mojo M3 TX 1.6 sem jim peljal kar 4x, pa nekega konkretnega odgovora za re?itev napake nisem dobil, kaj ?ele, da bi mi avto poservisirali kot se spodobi. So pa mal preizku?al in naredil to, da ko sem ?elel na zimo menjat nazaj 15" plati??a/ zimske gume, mi jih vulkanizer ni mogel, ker so mi zamenjal prednje zavorne ?eljusti in to so montirali tiste od GTAjke, tako da bi lahko namontiral nazaj samo 16" ali pa 17" plati??a, kaj pa so naredil mi pa niso povedal.Tako da je moj zaklju?ek slede?: Kupil sem avto, ki je stal celih 4,3Mio in mi en poobla??en servis ni sposoben odpravit TOVARNI?KE NAPAKE???!!! Takim servisom jaz ne upam zaupat avtomobila na katerem mi bodo naredili redni servis - naredil sem ga samo pri 20.000, pa nikoli ve? ga tak?nim PACARJEM ne pripeljem.?alostno je v toliko da se podejtje Mazda potrudi in naredi ZELO KAVAITETNE avtomobile, potem pa ti na?i bizgeci od zastopnika navzdol niso sposobni suportirat svojih strank, pa ?eprav so ?e vseeno za tak?no "ODGOVORNO" delo veliko preve? pla?ani.MAZDA JE ZAKON - SLO SERVISI PA SRANJE, da ne re?em kaj ve?!!! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.