bleki Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Ce imate kak dober predlog za chip tuning. Iscem za sodelavca, ki ima forda kugo. LP Citiraj
iceman22 Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Ce imate kak dober predlog za chip tuning. Iscem za sodelavca, ki ima forda kugo. LP pisinasemu forumasu marko_mx. ziher ti bo kj zrihtal. Citiraj www.trziskisladoled.si
Symon Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 pisinasemu forumasu marko_mx. ziher ti bo kj zrihtal. mazda_mx Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Ce imate kak dober predlog za chip tuning. Iscem za sodelavca, ki ima forda kugo. LP Tle samo cepiva in tableti pridejo v po?tev. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Kateri motor? kolker se men zdi so ble samo 2.0TDCi :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
ro-bi Napisano 2. avgust, 2011 Prijavi Napisano 2. avgust, 2011 Bratu so s-maxa tako nabildali, da res gre ko pes! To mislim- KO PES! Ne nekja da komaj opazi? razliko, ampak da zadaj pusti q7 3.0 tdi Delali so pa tam, kjer je mazda mx doma , ?e se ne motim Motor je pa verjetno enak- 140 km osnova? Citiraj
jures Napisano 2. avgust, 2011 Prijavi Napisano 2. avgust, 2011 Bratu so s-maxa tako nabildali, da res gre ko pes! To mislim- KO PES! Ne nekja da komaj opazi? razliko, ampak da zadaj pusti q7 3.0 tdi Delali so pa tam, kjer je mazda mx doma , ?e se ne motim Motor je pa verjetno enak- 140 km osnova? Q7 30 TDI ne gre nikamor.... kolker se men zdi so ble samo 2.0TDCi :ne vem: Yep TDCi 100kw 136KM 320nm z boxom na123kw 167km 390nm Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bleki Napisano 2. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2011 ok thanks folx sm mu predlagal pa neki muti o genericnih zadevah pa o crackanih offical firmwarih ..matr k da bi se pogovarjal o androidnih telefonih ne pa o avtu Citiraj
Deeyan Napisano 2. avgust, 2011 Prijavi Napisano 2. avgust, 2011 Bratu so s-maxa tako nabildali, da res gre ko pes! To mislim- KO PES! Ne nekja da komaj opazi? razliko, ampak da zadaj pusti q7 3.0 tdi Delali so pa tam, kjer je mazda mx doma , ?e se ne motim Motor je pa verjetno enak- 140 km osnova? tut js sm dons pustu A6 3.0 TDI kr fajn zadaj po tem sode? ni n?e kej ?udnega http://www.zeperfs.com/en/duel1250-661.htm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Poslal sem ti sporocilo. ok thanks folx sm mu predlagal pa neki muti o genericnih zadevah pa o crackanih offical firmwarih ..matr k da bi se pogovarjal o androidnih telefonih ne pa o avtu Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 tut js sm dons pustu A6 3.0 TDI kr fajn zadaj po tem sode? ni n?e kej ?udnega http://www.zeperfs.com/en/duel1250-661.htm mogo?e pa za Audijem sploh ni vedel da dirkata Citiraj
Deeyan Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 mogo?e pa za Audijem sploh ni vedel da dirkata ?e se mi je v koloni pelu ?ist za ritjo, ko sm pri 160km/h pre?altu u 4. ga je pa zmankoval (ampak po?asi ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 9. avgust, 2011 Prijavi Napisano 9. avgust, 2011 ?e se mi je v koloni pelu ?ist za ritjo, ko sm pri 160km/h pre?altu u 4. ga je pa zmankoval (ampak po?asi ) 3.0TDI vrjemi da ?e ho?e naredi samo vuuuu?... Kolega ma slu?benega in je raketa... rekel da se v vakumu vozi? komot 180-190... pol pa turbina naredi pritisk pa odleti? v neznano... 230hp le ni tako nedol?nih, 1x ve? navora, 1x ve? pogonskih koles,... Tvoja dose?e mo? pri blokadi ta pa casual pri ene 2-2.5k rpm... Mor? pa ob?utit kok od na?ga agenta Mercedes Benz ML AMG 6.3L leti... Automatik... Sam pohodi? pa odleti... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 3.0TDI vrjemi da ?e ho?e naredi samo vuuuu?... Kolega ma slu?benega in je raketa... rekel da se v vakumu vozi? komot 180-190... pol pa turbina naredi pritisk pa odleti? v neznano... 230hp le ni tako nedol?nih, 1x ve? navora, 1x ve? pogonskih koles,... Tvoja dose?e mo? pri blokadi ta pa casual pri ene 2-2.5k rpm... kar se tega ti?e, smo ?e mel debato, da je na ravnini sama izguba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 ne primerjat turbo in N/A motorje! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 3.0TDI vrjemi da ?e ho?e naredi samo vuuuu?... Kolega ma slu?benega in je raketa... rekel da se v vakumu vozi? komot 180-190... pol pa turbina naredi pritisk pa odleti? v neznano... 230hp le ni tako nedol?nih, 1x ve? navora, 1x ve? pogonskih koles,... Tvoja dose?e mo? pri blokadi ta pa casual pri ene 2-2.5k rpm... Mor? pa ob?utit kok od na?ga agenta Mercedes Benz ML AMG 6.3L leti... Automatik... Sam pohodi? pa odleti... V vakumu js furam do nekje do 220, pol pa gremo malenkost v plus, do te hitrosti se da skoz furat vakuum, samo traja, ?e pa ga malo potera? in naprej se vozi? brez pol?a. V TDI-ju je samo filing, ker se ziba kot ?oln, da gre kot pes in verjemi to je to, sem fural ohcet s Q7 3.0V6 TDI Quattro.... , in ti povem ?e gleda? cager za brzino in samo po ob?utku, je to ena navadna draga kanta.Ko sem se pol vsedel v svojo M6, in se odpeljal, je kot bi ?el iz kake barke v na cesto v dirkalnik za pol manj dnarja, isto porabo.Raje imam 2 X MPS kot 1X Q7, stro?ek isti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Pa kje si ti zdej najdu tale kontejner Q7 primerjat z limuzino. :ne vem: Q7 je sam po sebi te?ek kot slon in sicer ve? kot 2300kg. Pol pa ?e nalo? poln avto ljudi pa si bliz 2700kg zdej pa to premaken z 230konji. pol pa ?e ?tirikolesni pogon zamori pa veliki pre?ni presek in ?ist v kurcu aerodinami?ni koeficient, ki je tam nekje pri 0,37 v primerjavi s tvojo limuzino, ki ga ima pod 0,3. Takle 3.0 Q7 je primerljiv le z limuzino nekje pri okoli 150KM in ni? ve?. Po klancu navzgor ga stresem ?e jaz (sprobano) brez te?av, ker tam je pa te?a ?e dodaten minus. Da bi se vsaj pribli?al (ampak res sam pribli?al) primerjavi MPS-ke bi moral vzeti TDI 4,2, ki ima svojih 320KM. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 A js nimam ?tirikolesnega pogona ? Ok moja te?a je, po podatkih, cca 1616 kg. ?e vedno mu malo manjka pri konjih. Navor pa . Samo stari poraba je pa tam tam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Po moje bi bil ?ist drug filing, ?e bi vozil A6 3.0TDI quattro z navadnim menjalnikom. Po performancah bi bil Audi celo spredaj proti stock MPS-ki :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Za ceno 16-20k? ve?, bi mogu bit veliko bolj?i. Zadnji? sva se z eno korveto dajala, on ?e bi bla korveta manual, pol bi bla zame jeba, tako pa sem vsaki? ko sem stisnil gas pobegnu, predno je korveta nardila 1-2 dwnshifta. Pol pr 2..+ pa me je za?el dohajat Glede na to da je samo obra?al volan in pritiskal na pedala, NI imel ?asa za vklop smerinkov, vklopil ni niti 1X niti enega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda_mx Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Edini dizel, ki se lahko primerja z MPS je kaksen 535d chipan na 300KM. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Edini dizel, ki se lahko primerja z MPS je kaksen 535d chipan na 300KM. ?e ma dovolj ubrisanega ?oferja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Edini dizel, ki se lahko primerja z MPS je kaksen 535d chipan na 300KM. Odvisno v ?em ga primerjamo... ?e damo A6 3.0TDI quattro (MT) na stezo pol se strinjam, ampak pri dragu pa ne bi bil ?ist prepri?an... :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.