Skoči na vsebino

Chip-tuning

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ce imate kak dober predlog za chip tuning. Iscem za sodelavca, ki ima forda kugo.

LP :)

Napisano

Ce imate kak dober predlog za chip tuning. Iscem za sodelavca, ki ima forda kugo.

pisinasemu forumasu marko_mx. ziher ti bo kj zrihtal.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Tle samo cepiva in tableti pridejo v po?tev. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Bratu so s-maxa tako nabildali, da res gre ko pes! To mislim- KO PES! Ne nekja da komaj opazi? razliko, ampak da zadaj pusti q7 3.0 tdi :danzoman::bravo:

Delali so pa tam, kjer je mazda mx doma , ?e se ne motim ;)

Motor je pa verjetno enak- 140 km osnova?

Napisano

Bratu so s-maxa tako nabildali, da res gre ko pes! To mislim- KO PES! Ne nekja da komaj opazi? razliko, ampak da zadaj pusti q7 3.0 tdi :danzoman::bravo:

Q7 30 TDI ne gre nikamor.... :glare:

kolker se men zdi so ble samo 2.0TDCi :ne vem:

Yep

TDCi 100kw 136KM 320nm

z boxom na

123kw 167km 390nm

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

ok thanks folx :) sm mu predlagal pa neki muti o genericnih zadevah pa o crackanih offical firmwarih ..matr k da bi se pogovarjal o androidnih telefonih ne pa o avtu :)

Napisano

tut js sm dons pustu A6 3.0 TDI kr fajn zadaj :bravo:

po tem sode? ni n?e kej ?udnega :)

http://www.zeperfs.com/en/duel1250-661.htm

Napisano

Poslal sem ti sporocilo.

ok thanks folx :) sm mu predlagal pa neki muti o genericnih zadevah pa o crackanih offical firmwarih ..matr k da bi se pogovarjal o androidnih telefonih ne pa o avtu :)

Napisano

mogo?e pa za Audijem sploh ni vedel da dirkata :P

?e se mi je v koloni pelu ?ist za ritjo, ko sm pri 160km/h pre?altu u 4. ga je pa zmankoval (ampak po?asi :D)

Napisano

?e se mi je v koloni pelu ?ist za ritjo, ko sm pri 160km/h pre?altu u 4. ga je pa zmankoval (ampak po?asi :D)

3.0TDI vrjemi da ?e ho?e naredi samo vuuuu?... Kolega ma slu?benega in je raketa... rekel da se v vakumu vozi? komot 180-190... pol pa turbina naredi pritisk pa odleti? v neznano... 230hp le ni tako nedol?nih, 1x ve? navora, 1x ve? pogonskih koles,... Tvoja dose?e mo? pri blokadi ta pa casual pri ene 2-2.5k rpm...

Mor? pa ob?utit kok od na?ga agenta Mercedes Benz ML AMG 6.3L leti... Automatik... Sam pohodi? pa odleti...

If in doubt, flat out... 

Napisano

3.0TDI vrjemi da ?e ho?e naredi samo vuuuu?... Kolega ma slu?benega in je raketa... rekel da se v vakumu vozi? komot 180-190... pol pa turbina naredi pritisk pa odleti? v neznano... 230hp le ni tako nedol?nih, 1x ve? navora, 1x ve? pogonskih koles,... Tvoja dose?e mo? pri blokadi ta pa casual pri ene 2-2.5k rpm...

kar se tega ti?e, smo ?e mel debato, da je na ravnini sama izguba ;)

Napisano

Mor? pa ob?utit kok od na?ga agenta Mercedes Benz ML AMG 6.3L leti... Automatik... Sam pohodi? pa odleti...

V vakumu js furam do nekje do 220, pol pa gremo malenkost v plus, do te hitrosti se da skoz furat vakuum, samo traja, ?e pa ga malo potera? in naprej se vozi? brez pol?a.

V TDI-ju je samo filing, ker se ziba kot ?oln, da gre kot pes in verjemi to je to, sem fural ohcet s Q7 3.0V6 TDI Quattro.... :blush: , in ti povem ?e gleda? cager za brzino in samo po ob?utku, je to ena navadna draga kanta.

Ko sem se pol vsedel v svojo M6, in se odpeljal, je kot bi ?el iz kake barke v na cesto v dirkalnik za pol manj dnarja, isto porabo.

Raje imam 2 X MPS kot 1X Q7, stro?ek isti.

Napisano

Pa kje si ti zdej najdu tale kontejner Q7 primerjat z limuzino. :ne vem:

Q7 je sam po sebi te?ek kot slon in sicer ve? kot 2300kg. Pol pa ?e nalo? poln avto ljudi pa si bliz 2700kg zdej pa to premaken z 230konji. pol pa ?e ?tirikolesni pogon zamori pa veliki pre?ni presek in ?ist v kurcu aerodinami?ni koeficient, ki je tam nekje pri 0,37 v primerjavi s tvojo limuzino, ki ga ima pod 0,3.

Takle 3.0 Q7 je primerljiv le z limuzino nekje pri okoli 150KM in ni? ve?. Po klancu navzgor ga stresem ?e jaz (sprobano) brez te?av, ker tam je pa te?a ?e dodaten minus.

Da bi se vsaj pribli?al (ampak res sam pribli?al) primerjavi MPS-ke bi moral vzeti TDI 4,2, ki ima svojih 320KM.

33112_1.png

Napisano

A js nimam ?tirikolesnega pogona ? ?zmeden?

Ok moja te?a je, po podatkih, cca 1616 kg.

?e vedno mu malo manjka pri konjih. :danzoman:

Navor pa :blush: .

Samo stari poraba je pa tam tam. ?zmeden?

Napisano

Po moje bi bil ?ist drug filing, ?e bi vozil A6 3.0TDI quattro z navadnim menjalnikom.

Po performancah bi bil Audi celo spredaj proti stock MPS-ki :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Za ceno 16-20k? ve?, bi mogu bit veliko bolj?i. :hudicek:

Zadnji? sva se z eno korveto dajala, on ?e bi bla korveta manual, pol bi bla zame jeba, tako pa sem vsaki? ko sem stisnil gas pobegnu, predno je korveta nardila 1-2 dwnshifta.

Pol pr 2..+ pa me je za?el dohajat

Glede na to da je samo obra?al volan in pritiskal na pedala, NI imel ?asa za vklop smerinkov, vklopil ni niti 1X niti enega.

Napisano

Edini dizel, ki se lahko primerja z MPS je kaksen 535d chipan na 300KM.

?e ma dovolj ubrisanega ?oferja. :D

Napisano

Edini dizel, ki se lahko primerja z MPS je kaksen 535d chipan na 300KM.

Odvisno v ?em ga primerjamo... ?e damo A6 3.0TDI quattro (MT) na stezo pol se strinjam, ampak pri dragu pa ne bi bil ?ist prepri?an... :ne vem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.