Jero Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Torej potrebujem nekoga ki bi mi odrezal 4 identi?ne kose z waterjetom oziroma podobno zadevo. Gre se za relativno majhno zadevo, cca 20x15x0.7cm. Lahko naredim tehni?no risbo, ali model v solidworksu. Na koga se obrnit? Gre se pa za takle kos: Citiraj
jures Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Mah kolega strojnik je ravno za 14 dni na offline.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jero Napisano 1. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Ne sej tole se ne mudi od danes na jutri ane Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 na plazmo raje ne, laser ali waterjet! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. avgust, 2011 Prijavi Napisano 2. avgust, 2011 Kater materijal. ?i?na erozija ?? Mamo samo 2 . Kolk to?no rabi?, ?e je +- 0.1 ql vzem vodo, ker ne dela igle, laser je melo bolj natan?en dela pa iglo po robovih, kar pa tud ni problem posnet. PS. So to dihtunge za .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jero Napisano 2. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2011 Material bi bil jeklo, rabi pa bit natan?no na recimo mm, tako da ni rocket science. P.s. niso dihtnge Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. avgust, 2011 Prijavi Napisano 2. avgust, 2011 Dj na vodo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.