jures Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Slike pridejo, pozabil da nimam kabla tle. LP iz Bovca Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Slike pridejo, pozabil da nimam kabla tle. LP iz Bovca Tole se tle ne forumu tako dvoumno sli?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 In to crn kabl Pri sestri v apartmaju...loh ti pa direkt s Htcja 5M slike dam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 In to crn kabl Pri sestri v apartmaju...loh ti pa direkt s Htcja 5M slike dam Nalo? si photoshop in je vse ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 In to crn kabl Pri sestri v apartmaju...loh ti pa direkt s Htcja 5M slike dam A zjutrij da? mulce v vrtec, ?ena na ?iht, ti pa ........ Citiraj
jures Napisano 3. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 A zjutrij da? mulce v vrtec, ?ena na ?iht, ti pa ........ 1 je z mano, mava bolni?ko (zaklju?eno ravno) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 11:00 ura za Ospen 1000 in adijo hi?ka Vmes i??emo Jero-ta, da bi si ogledal njegovo mojstrovino, a po?teni ljudje dopoldne delajo (da zaslu?ijo za dele MX5ke ) KG-ke lepotice, oziroma lepotec Vstop v Vr?i? Poze Beeeee na cesti Vrh je Nizozemska kolonija s pridihom nemcev, ?ehov in francozov, samo vozi dalje.... Pa poza za Symona Somewhere over the So?a river dvojni puhalnik Mazda je izgubila chicken run duel.... Bodite pozorni na bus.... B'c - poza s terase in mesta Bovec nabito polen - pohvalno, turizem se je orng razvil Trdnjava Klu?e Predel, hir aj kom.... Log pod Mangrtom, 2 uri kasneje - ja isti bus To je Jalovec druga?e Cave de Predil Patriotska - kontra Labiju Ob 16:30 izguba sovoznika....o?galo naju je ko jastoge....Lahko so ovinki, klanci, karkoli, ampak ni je ?ez cesto na Jeprci za uspavanje otrok, tu padejo vsi borci.....in za testiranje amortizerjev... Nalo? si photoshop in je vse ok. ma ni se mi dal s tem ubadat sred poti..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Eh j**e se meni za navadne Renaulte. Ko sem bil mulc sem gledal turbo petke pa 16V, pol dolg cajta ni?, zdaj imam RSa in me isto ne mika kaj dosti imeti kaj od Renaulta, kar nima oznake RS. Druga?e pa lepa tura. Mi smo ?li pa lani ?ez Mangart, dol, mimo trdnjave in nazaj ?ez Vr?i?. Je pa bila ?e tema na Vr?i?u. Citiraj
jures Napisano 3. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Sklep tele ture je, da gremo ta ali naslednji vikend ?otor varianta v Kranjsko goro - to redno delamo, ko je guzva na morju in ker je ?otor pa? zakon. Jero - vreme ta vikend v KG? - in spet prilo?nost za kavo - bomo v Eco campu (ker je glih ful izbire v kg) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jero Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Sorry, za dopoldan, sem prepozno vidu sms, ker ne nosim svojega telefona sabo na teren. Vreme za KG za naslednjih 15 dni : Vreme sicer koliko je zanesljivo tole nevem, ker za danes pi?e ?isto nekaj druugega kot je v realnosti-cel dan sonce pa lepo vreme, trenutno nevihta kot da je konec sveta. Druga?e pa naslednji vikend (12.-15.8.) me ni, ce se pa priletite tale vikend bi se pa dalo kaj zmenit ane LPJero Citiraj
Z M A J Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Fajn sta se imela. A ?e kej pun?are gledajo za tamalmu, ko takole pi?ita okrog, zgoraj brez?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 3. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Sorry, za dopoldan, sem prepozno vidu sms, ker ne nosim svojega telefona sabo na teren. Vreme za KG za naslednjih 15 dni : Vreme sicer koliko je zanesljivo tole nevem, ker za danes pi?e ?isto nekaj druugega kot je v realnosti-cel dan sonce pa lepo vreme, trenutno nevihta kot da je konec sveta. Druga?e pa naslednji vikend (12.-15.8.) me ni, ce se pa priletite tale vikend bi se pa dalo kaj zmenit ane LPJero Ka pa je to za en vreme? Zgornji link slike sonca, levo pa sam de? Ja 'PRIHAJA' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Lepe fotke:) Zan? ?u isto turo, z malco v lovskem domu Stol. Pol pa vr?i?, klu?e...z izjemo da sm ?u na mangarstko sedlo, cesta je sicer 5 eu za pla?at a se spla?a:)...potlj pa v italijo na jezero..pa nazaj ?ez rate?e...iz Lj ?tart ?ez kamnik pa vsa fura bla mal manj ko 400 km:) Lepa pot...res lepa...u?ival si ni kej:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 3. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 236km Mangrt sem bil pa ?e tolkrat, CX7, miata, motor.... Naslednji teden na?rtujemo tudi Mangrt itself Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 236km Mangrt sem bil pa ?e tolkrat, CX7, miata, motor....Naslednji teden na?rtujemo tudi Mangrt itself No pol opa?am da ma? isto ?eljo po cestah ko js:)...sm pa zan? lih razmi?lal da bi bla fajn turca za motor tud:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
LabiGT Napisano 4. avgust, 2011 Prijavi Napisano 4. avgust, 2011 jures a mas ti obvezno opremo* v mx5? * soncna krema Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 4. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2011 jures a mas ti obvezno opremo* v mx5? * soncna krema Vedno pozabim...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2011 Bom kar tukaj dal, ker pa?e....vikend v KG, obljubljeno otrokom da gremo s ?otorom. V celoti je bil vikend namenjen njima. guzva.... To je moj blatec... Petek pop se je zjasnilo in takoj na igrala in po mestu V soboto pe?aka do jezera, vmes mali - zakaj nismo sli s hudo mazdo.....in to z vozi?ka . Ga mamo da ?e spi ?ez dan, a se je preve? dogajalo 2 x spust po pehti, ni? bala.... Potem pa 'prosto' Ej jaz sem nose?a....(tako kot po vsakem peru vedno...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Lepo! Mi smo bli tud v soboto gor. Samo na obisku pr stricu pa teti. Na?rtujemo pa ?e za petk ?e bo vreme, da se zategnemo gor pa na kak?n hrib?ek Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.