Jest Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Kaj pa v primeru da je bil npr. menjam celoten motor, v tem primeru lahko prodajalec prilagodi stanje ?tevca dejanskem stanju tega motorja, ki je bil kasneje vgrajen. Npr. da je nek motor ?el pri 350.000 km k vragu, pa je potem lastnik dobil drugega, identi?nega s 75.000km, no po tej menjavi jih je naredil ?e 20.000km, torej realno jih ima motor 95.000 na raznoraznih senzorjih in ne vem ?em ?e pa bi jih po tej logiki pokazalo 375.000km, kar je bistvena razlika. V tem primeru nikakor ni fer, da se prej?njega lastnika zagrabi za gol?o, da je prikrival kilometre, ker je samo ?tevec nastavil na prevo?ene kot so po tem "novem" motorju. No morda sem preve? zakompliciral! Ce je dokumentirano s strani pooblascenega servisa itak ni panike glede stanja kilometrov ... In v takem primeru se pomoje stanje prilagodi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Marko_mx-3 Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Ja motor ima res manj km, kaj pa karoserija? Ta ima pa ?e vedno 350k km. Tko da se meni to ne zdi fer da bi kilometre zbijal samo zaradi motorja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 sem klical tja pa so mi odgovoril na tvoje upra?anje da na senzorju ni upisanih kilometrov ampak na abs-ovem racunalniku.lp jest sem tja pelu avto cez eno uro sem pri?el nazaj in mi je pokazu na ra?unalniku da mam 50000km ve? kokr je na ?tevcu.lp Bu?e, kak?no meco smo pa ?e shekal, sicer kakih 10 let nazaj.Ra?unalnik ABS-a je tud lahko bil zamenjan, se ti ne zdi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
simon Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Bu?e, kak?no meco smo pa ?e shekal, sicer kakih 10 let nazaj.Ra?unalnik ABS-a je tud lahko bil zamenjan, se ti ne zdi. ampak je v abs-su upisana ?tevilka sa?ije ki je ista kot na prometnem dovojlenju Citiraj
jures Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 ampak je v abs-su upisana ?tevilka sa?ije ki je ista kot na prometnem dovojlenju vse se da vpisat... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 16. september, 2011 Prijavi Napisano 16. september, 2011 Na avtomobilizem.com se je oreng razvila debata, ?e celo lastnik firme se je oglasil. Ima po svoje kar prav. Je pa zajebano, ?e kupi? avto z prevrtenimi kilometri in ko ga proda? ugotovijo, da si "nategnil" kupca. Citiraj
jures Napisano 16. september, 2011 Prijavi Napisano 16. september, 2011 Se pravi oni potem je.... prej?njega lastnika??? Fak no pa to je izsiljevanje, ?e posebej ?e nisi kupil novega... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 16. september, 2011 Prijavi Napisano 16. september, 2011 Na avtomobilizem.com se je oreng razvila debata, ?e celo lastnik firme se je oglasil. Ima po svoje kar prav. Je pa zajebano, ?e kupi? avto z prevrtenimi kilometri in ko ga proda? ugotovijo, da si "nategnil" kupca. Tukaj se pa lahko za??iti? z tem, da na pogodbo zapi?e? kilometre, ki so bili na ?tevcu ob prodaji in ob nakupu avtomobila! Citiraj
mazdaman Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Na avtomobilizem.com se je oreng razvila debata, ?e celo lastnik firme se je oglasil. Ima po svoje kar prav. Je pa zajebano, ?e kupi? avto z prevrtenimi kilometri in ko ga proda? ugotovijo, da si "nategnil" kupca. Po?tenjak! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.