mali_bu Napisano 5. avgust, 2011 Prijavi Napisano 5. avgust, 2011 Pozdravljeni! Pred 2 mesecoma sem kupil M6 in par dni nazaj sem sku?al nastavljat vi?ino sprednjih lu?i s stikalom, ki je v kabini, vendar ni odziva... snop lu?i ostane v isti poziciji kot je bil..pogledal sem ?e varovalke, vendar nobena ni pregorela in niti nisem na?el kje bi lahko bla varovalka za te motor?ke... ?udno mi je pa tudi, da lu?ka za nastavljanje snopa nad tistim stikalom v kabini ne sveti... kje bi lahko bila te?ava??? se mi zdi malo ?udno da bi oba motor?ka pregorela....pomoje je problem v ne?em drugem... Citiraj Mazda 6 CD136 TE
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2011 Prijavi Napisano 5. avgust, 2011 Ta mehanizem slejkoprej vsem crkne, tako da je vsak trud brez veze. Re?itev je samo zamenjava za nove ?aromete. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mali_bu Napisano 5. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2011 ahm...bo zavarovalnica dala nove Citiraj Mazda 6 CD136 TE
YavarYe X6V6 Napisano 6. avgust, 2011 Prijavi Napisano 6. avgust, 2011 ahm...bo zavarovalnica dala nove Se bodo raznbili ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mali_bu Napisano 6. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2011 jap ...slu?ajno se bodo po?kodovali Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Tomozuki Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Je ?lo skozi? Ker meni tudi ne dela... Citiraj
mali_bu Napisano 12. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2011 za 1x ?e nisem ni? riktal ...ampak slej ko prej bom...sam se mi zdi malo ?udno...se lihm v?eraj nastavljal vi?ino ?arometov, pa kot da sploh ?arometi nebi imeli motor?ka ...ker za ro?no nastavljanje ima...to je vse mal ?udno... Vendar pred zimo, ko je hitro tema bo treba nabavit nove ?aromete ... Citiraj Mazda 6 CD136 TE
mali_bu Napisano 10. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 kje se nahajajo tej motor?ki za dvigovanje in spu??anje ?arometov... to je ?e v lu?i vgrajeno? kje se to to?no nahaja? se da ta motor?ek dol vzet, brez tega da vzame? celo lu? ven? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Tomozuki Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 Mislim, da je Ajvar odgovoril ?e takoj na vrhu... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 kje se nahajajo tej motor?ki za dvigovanje in spu??anje ?arometov... to je ?e v lu?i vgrajeno? kje se to to?no nahaja? se da ta motor?ek dol vzet, brez tega da vzame? celo lu? ven? Vgrajen v samem ?arometu, popravilo POZABI, ker ponavadi ne crkne motor?ek ampak navoj na sistemu dviga in spusta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.