YavarYe X6V6 Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Evo vreme danse brez oblacka in brez vetrica Yavarye kako je obcutek se en dan? Jutr takle cajt bom ?e mel posest zmontirano in pil vsaj tretji . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
krco22 Napisano 11. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Jutr takle cajt bom ?e mel posest zmontirano in pil vsaj tretji . Bos bil zgodn gres na pru trajekt gdaj ga mas ob stirih ziutri? :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Bos bil zgodn gres na pru trajekt gdaj ga mas ob stirih ziutri? :ne vem: Trajekt mi je bolj zadnja briga itaq vozi na cca pol ure. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jero Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 Jutr takle cajt bom ?e mel posest zmontirano in pil vsaj tretji . Nekje okoli 2h Penis k nism vedu da sem dejansko njegov sosed :S Citiraj
jures Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 Nekje okoli 2h Penis k nism vedu da sem dejansko njegov sosed :S Pa sta se sploh dobla? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 po moje, da ne... a ne vidi?, kolk dale? sta si narazen? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Ta slika je nastala 1X po nedelji, prej je saker bil druga?e parkiran. Sva se oziroma smo se vidl ve?krat na pla?i, sam mater smo se gledal pa noben n?. Sem gledal ko ste odhajal, sam me je zavedl ker ste bli z volovakom. Kakao kaj Neli sedaj ko je doma ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 LJUBEZEN NA PRVI POGLED (u shit, caps lock ) sta se gledala, v?e? jima je bila frizura ampak jima je bilo nerodno...Ooooo... Sam res fora k je zadaj Yavarye. Citiraj
Grega_ Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 hahaha, huda fora....tolk blizu pa tolk narazen..haha Citiraj
uklopko Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 pa saj bi ga lahko po gsm poklical Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Hehe, men je to sme?no za popizdit.... Citiraj
wildcat Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 jst tud grem verjetno naslednji teden, ampak ne z mx-5 tako da me ne boste najdli Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
krco22 Napisano 20. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Evo konc dopusta na rabu Danes voznja rab -dom 8h z dvema postankoma cirka 30min ZAZNORT! Ayvarya se naprej uzivita pa kak pepsi se namesto mene ruknta Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. avgust, 2011 Prijavi Napisano 21. avgust, 2011 Dobr da si jo stisnu, tle je vro?e za crknt, dons je blo v senci 36 stopinj, na pla?i pa je pihal vro? veter?ek, voda pa tako vro?a daq si prvih 20-30 metrov moral laufat, tolk je bla vro?a da se noben ni vlajal v njej, kot se ponavadi. Pa v ?tacuni so po ?ude?u dobil Pepsi Twist. jst tud grem verjetno naslednji teden, ampak ne z mx-5 tako da me ne boste najdli Kam jo bo? pobrisala, na Rab ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 21. avgust, 2011 Prijavi Napisano 21. avgust, 2011 jp upam, da ste mi pustil ?e kej morja in sonca Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 jp upam, da ste mi pustil ?e kej morja in sonca Kdaj pride? ? V kamp al .... Mi2 sva tle ?e do nedele, mogo?e se kje sre?amo na ? Nekaj slik za "jebe?a" Uklopkota, ki si bo ob tem misli samo " Kaj bi ji delou !" , al bo pa komlet s stolom po tleh telebnu.In nisem jih zmanj?al, da mu kak detajl ne uide. Pa ?e ena oldtajmerka, da ga mal strese. Najino domovanje. Pogled v Jerotovo smer. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 joske Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wildcat Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Ja kuuul, dejmo se pol dobit na drink Najverjetneje pridem sredo ali ?etrtek V Palitu bom, pri dru?inskih prijatlih ?e ma? cifro? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Ja kuuul, dejmo se pol dobit na drink Najverjetneje pridem sredo ali ?etrtek V Palitu bom, pri dru?inskih prijatlih ?e ma? cifro? Kako se pa pi?ejo, da se ne slu?ajno Grgurić ? Na koncu ima? 652 ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Ne, druga dru?ina cifro ma? ta pravo, tvojo imam eno 988? Se sli?imo v petek? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Je prava ?tevilka. Ok ni panike, se sli?mo v petek al pa soboto morm itaq nekam ita vato oprat, je ?e zdej skor 1 cm prahu-mivke po njemu. Kopat se pol verjetno hodi? v Kampor ? Un k ga js poznam ja tam manj kot 100 m oddaljen od pekarne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Kampor, ja Suha Punta itn, ?eprav tudi Supetarska Draga itn. odvisno od ostale dru?be, kamor hodijo letos. ?e se nam bo dalo v Lopar gu?vat, se pa mogo?e tam vidimo A dogaja tam pono?i? V?asih smo bli tam do jutra na pla?i V Palitu smo doma pri Dariu ene 15min pe? do mesta Rab Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
`ripper` Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 ajvar cel paparazzo aco jozlne poslikal, to je za gledat ja, ne pa igluje pa mazde... Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
YavarYe X6V6 Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Kampor, ja Suha Punta itn, ?eprav tudi Supetarska Draga itn. odvisno od ostale dru?be, kamor hodijo letos. ?e se nam bo dalo v Lopar gu?vat, se pa mogo?e tam vidimo A dogaja tam pono?i? V?asih smo bli tam do jutra na pla?i V Palitu smo doma pri Dariu ene 15min pe? do mesta Rab Pono?i je bplj tuga, majo sicer nek "bi? bar" tam je nekaj dogajanja, druga? pa se vsak dan najde kak?na dru?ba in si da du?ka po pla?i. V glavnem se sli?mo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Velja Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.