Andriy Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Sem mislil da mi ne bo treba pisati pod to temo, a o?itno sem se zmotil ?e ?lovek ne zamenja stvari ob ?asu, te potem same prisilijo da jih zamenja?. ?el mi je cilinder na sklopki (pedal od sklopke se ne vra?a v osnovni polo?aj. Zdaj ne vem ali je to pomo?ni cilinder ali glavni? Zanima me kje bi se to dalo ugodno in hitro dobit? http://www.avtodeli.com/index.aspx?source=...01&id=71378recimo tukaj je dobava po 15. avgustu na original servisu pa spet cene da dol pade? pomo?ni cilinder 150?glavni cilinder 250? ?e eno vpra?anje oz. mnenje, kako je z menjavo sklopke in vztrajnika, naj ju zamenjam al po?akam da mi za?ne drseti (avto ima 190 km) in bo ?e na dvigalu LPAndrej Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Sem mislil da mi ne bo treba pisati pod to temo, a o?itno sem se zmotil ?e ?lovek ne zamenja stvari ob ?asu, te potem same prisilijo da jih zamenja?. ?el mi je cilinder na sklopki (pedal od sklopke se ne vra?a v osnovni polo?aj. Zdaj ne vem ali je to pomo?ni cilinder ali glavni? Zanima me kje bi se to dalo ugodno in hitro dobit? http://www.avtodeli.com/index.aspx?source=...01&id=71378recimo tukaj je dobava po 15. avgustu na original servisu pa spet cene da dol pade? pomo?ni cilinder 150?glavni cilinder 250? ?e eno vpra?anje oz. mnenje, kako je z menjavo sklopke in vztrajnika, naj ju zamenjam al po?akam da mi za?ne drseti (avto ima 190 km) in bo ?e na dvigalu LPAndrej Pust kuplungo pri miru dokler dela, cilindre se da zamenjat brez da podre? pol avta, in verjetno ti je za?tekal samo ee, to pa se zgodi ?e se ne menja zavorno olje, ki je pravtako olje za kuplungo.Zavorno olje ima to hibo da vle?e nase vlago, ki pa se potem izlo?a v obliki kapljic in tam cilindri za?nejo rjavet in pol je sranje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Andriy Napisano 8. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Evo avto na dvigalu diagnoza postavljena. Cilinder?ki OK, olje tudi nikjer ne pu??a. Tako da je ?la kar sklopka s vztrajnikom rakom ?vi?gat Juhej pa bo ?el jur?ek v luft Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Madona zdaj jih je pa ze kr neki.... Ajvar, jaz sem menjal DOT preko vseh gum, nasa je pumpala in stiskala, jaz pa dolival in 'nipplal', ampak a je to dovolj, ali pa je za samo sklopko - cilinder, potrebno se tam spumpati staro olje ven? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Andriy Napisano 8. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Naslednja Mazda bo verjetno kar bencinarka Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Naslednja Mazda bo verjetno kar bencinarka Jaz sem tud govoril, ce dizel pol TDI, pa da se bojim mazde Cd, pa sem vsen po?rl vse besede, zdej pa trepetam, ampak po ob?utku gre avto ?e 1A....sem pa kot vedno pri rabljenem / starej?em avtu klju?ne dele menjal, ne glede na servisna potrdila.... vse teko?ine, filtre tudi hladilno, in dot, gume, bremz plo??ice, po potrebi pa jermene in amortizerje Pa da vidmo ?e bo crkvala ko pride mraz ob ?tant gasu Kako bo? sedaj naredil - rabljeno kako ali kako? ?e ?eli? povpra?am tukaj, ali pa poglej tam kjer je ravno nekdo iz anglije naro?il novo. http://www.red-line.it/result.jsp?lang=4&a...638&cat=%25 A sem izbral pravo masino? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Andriy Napisano 8. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Hm kaj bom naredil ?e malo razmi?ljam ko sem videl cene tukaj me je skoraj sezulo pa pustimo zdaj cene uradnih servisov ki so itak ?e bolj zasoljene http://www.olef.si/luk.htm#mazda Zato sem tud napisal da bo naslednja verjetno bencinarka. Ko sem malo povpra?al va?ega serviserja Simona, so se mi zdele cene bolj realne in normalne, proizvajalec naj bi bil ravno tako LUK. Bi pa vseeno vpra?al tiste ki ste pri njemu menjali sklopko, ali vgrajuje original al obnovljene zadeve? Upam da zadevo ?imprej in ?imbolj ugodno re?im Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2011 Prijavi Napisano 9. avgust, 2011 Obnovljene robe on ne mara, tako za informacijo. poznava se ?e vsaj 15 let, tako da mi lahko verjame? da te ne bo n.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Andriy Napisano 12. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Evo material nabavljen: - sklopka - vztrajnik - kit za velik servis - vodna pumpa - man?eta Zdaj pa samo veselo ?raufanje P.S. Sklopko in vztrajnik bi lahko dobil malenkost ceneje pri Simonu (a imam pa? sre?o, ker je ?as dopustov in gre na morje ) Citiraj
jures Napisano 12. avgust, 2011 Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Evo material nabavljen:- sklopka- vztrajnik- kit za velik servis- vodna pumpa- man?eta Zdaj pa samo veselo ?raufanje P.S. Sklopko in vztrajnik bi lahko dobil malenkost ceneje pri Simonu (a imam pa? sre?o, ker je ?as dopustov in gre na morje ) Pol ma mogo?e Cliota frej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. avgust, 2011 Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Simon kokr vem se ?e vra?a tele dni, tako da najkasneje 16.8., ima odprto! @Andriy - ?e bo? kak?no drugo kupoval, pomoje tak?na kot jo ima Hazzard20, bi ti pasala kot ata na mamo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. avgust, 2011 Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Simon kokr vem se ?e vra?a tele dni, tako da najkasneje 16.8., ima odprto! @Andriy - ?e bo? kak?no drugo kupoval, pomoje tak?na kot jo ima Hazzard20, bi ti pasala kot ata na mamo! Najprej mu mormo ?iht zrihtat. Citiraj
jures Napisano 12. avgust, 2011 Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Najprej mu mormo ?iht zrihtat. jap, Monthy Pyton bi ti rekel - always look on the bright side - sedaj itak ne rabi? avta....(da te mal nasmejim) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Andriy Napisano 12. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 jap, Monthy Pyton bi ti rekel - always look on the bright side - sedaj itak ne rabi? avta....(da te mal nasmejim) podobnega mnenja sem tudi sam "Upanje umira zadnje" To glede avta je na?eloma res samo ?e bi bila prevelika kriza ga niti rihtal ne bi ampak bi ga prodajal in kupoval cenej?o varjanto Druga?e pa hvala za vzpodbudne besede Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.