YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Tega ?e nismo obdelal. Zanima me kaj vzamete na kampiranje za 7-14 dni, brez kaj bi, in kako bi in podobnih, samo spisek 1. 2. 3..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 1. ?otor s ?otorskim krilom za spodaj 2. Spalke s podlago 3. miza s stol?ki 4. gorilnik 5. Kladivo! 6. Posoda in pribor + ?ar 7. V?asih pa zgornje zamenjam s prikolico Babo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 velik dobre volje pa de?nik in kak?no zlo?ljivo lopatko, da si bo? lahko obrambne jarke skopal... ho?em re?t jark za odvodnjavanje. Citiraj
rendy Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 1. ?otor s ?otorskim krilom za spodaj2. Spalke s podlago3. miza s stol?ki4. gorilnik5. Kladivo!6. Posoda in pribor + ?ar 7. V?asih pa zgornje zamenjam s prikolico 8.Babo..... (osme to?ke ni potrebno jemati resno, to je ?e dodatna oprema)9. antikomarnik (pips ali kj podobnga) Citiraj
qwerty Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 10. faracajg, da ko ho?e? zakurit ne hodi? sosedom fehtart... Citiraj If in doubt, flat out...
Grega_ Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 hehe...zanimiva tema, evo moj primer izpred par let, k sm bil ?e mlaj?i, ?li smo na Pag-Stra?ko-Zrće, Lucija kemp ipd. 1.) ?otor (k je pu??u) 2.) blazina za spat 3.) alko (v neomejenih koli?inah)+plastni?ne kozar?ke 4.) denarnico polno denarja ..to je blo to. aja, tega se ne grem ve?, 1x nam na soncu niti ?otora ni uspel postavt, smo zaspal, razmetani k smeti, ?otor pa na tleh raztegnjen Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.