qwerty Napisano 12. avgust, 2011 Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Zdej mel sm na posojo kolegovega OBD, ampak je smo bralec... Ma pa en hitec zadevo ko pa ?e remap naredi... Zanima me pa kaj od tega je vredno kupit da mam pa svoje? http://www.bolha.com/avtodeli-ostalo/elm-3...oglas1275596018 http://www.bolha.com/avtodeli-ostalo/elm-3...oglas1273872353 http://www.bolha.com/avtodeli-ostalo/eobd2...-oglas382654254 Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 Tale bluetooth sem jaz iz UK naro?il in dela super. Sem ga pa res takoj spravil v promet. Potem rabi? ?e kak Android mobitel in nalo?i? nek program, ki baje dela super. Jaz sem na laptopu imel (imam ?e) ScanMaster-ELM, ki sem ga s te?avo dobil celega na nekem torrentu. Za remap je pa najbr? odvisno samo od programov. Za Renaulte imamo Fastchip RStuner, pravzaprav sta vmesnik in program za to. Potem pa samo kupi? mapo za dolo?en avto in jo nalo?i?. Samo ve?inoma so mape le za renault Sport modele (Clio, Megane, Twingo, Laguna) in nekaj ostalih. V glavnem zame je bila in sem zadovoljen. Citiraj
dpicul Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 ma na enem od linkov nisem zasledil da ima program za Mazdo, za ve?ino ostalih modelov pa? Citiraj
Symon Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 OBD2 je univerzalen standard. Vsakemu avtu s tem vti?em bo prebralo ve?ino podatkov in napak. Pa na ebay so sme?no poceni. Citiraj
citam Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Jaz sem kupil USB ELM327 preko eBaya (?akam na dostavo) in na?el cel program ScanMaster 2.1 - ELM, pa bom probal kako deluje. Citiraj
mali_bu Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 jaz imam ELM327 (OBD2-usb)...in moram povedat da meni to ne funkcionira z mojo mazdo 6 ...s kakim renaultom ali peugeotom mi dela... Druga?e pa nimam pojma zakaj z mazdo ne deluje... Probal sem ?e dosti teh program?kov, ker jih imam en kup na pc-ju ...druga?e pa z ScanMaster-ELM tud ne deluje na mazdi ... a komu deluje to na mazdi? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
mazdaman Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 jaz imam ELM327 (OBD2-usb)...in moram povedat da meni to ne funkcionira z mojo mazdo 6 ...s kakim renaultom ali peugeotom mi dela...Druga?e pa nimam pojma zakaj z mazdo ne deluje...Probal sem ?e dosti teh program?kov, ker jih imam en kup na pc-ju ...druga?e pa z ScanMaster-ELM tud ne deluje na mazdi ...a komu deluje to na mazdi? Obstajajo ?estke, ki jih noben univerzalni tester ne prebere ampak samo original mazda, zakaj tako? Ne vem. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
batko Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Obstajajo ?estke, ki jih noben univerzalni tester ne prebere ampak samo original mazda, zakaj tako? Ne vem. Jaz imam univerzalni tester, ki gre v vse ?estke in v vse elektronike "motor, airbag, klima, webasto, abs, xenon". Problem je v tem da imajo mazde Denso elektoniko, evropski avti pa Bosch in Siemens. Ve?ina univerzalnih testerjev denso protokola ne podpira. Kar se ti?e pa ELM327, mislim da samo najnovej?a verzija 1.4, podpira mazdo 6, pa ?e to nisem 100% siguren. Citiraj www.gistel.si
kowkele Napisano 5. december, 2011 Prijavi Napisano 5. december, 2011 Obstajajo ?estke, ki jih noben univerzalni tester ne prebere ampak samo original mazda, zakaj tako? Ne vem. Tudi moje noben tester razen original ne prebere (yavarje je probal z ene tremi....), razen na enem starem bosch-ovem testerju je prebral samo napake... tko da, nekaj mora biti na temu, kaj pa pojma nima noben. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.