Alex Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 Zanima me,ali pride "za tabo" kazen za parkiranje iz tujine (beri Sardegnie).Sem namre? "izgubil" listek,ki je bil zataknjen za brisalec in ga pa? nisem mogel pla?ati. Citiraj
iceman22 Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 Zanima me,ali pride "za tabo" kazen za parkiranje iz tujine (beri Sardegnie).Sem namre? "izgubil" listek,ki je bil zataknjen za brisalec in ga pa? nisem mogel pla?ati. js jih imam austrijskih en kup pa nobeno nisem placal,in nc niso izterjal..tko da pomojem ne pridejo... Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 13. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 js jih imam austrijskih en kup pa nobeno nisem placal,in nc niso izterjal..tko da pomojem ne pridejo... Potem pa v redu.Sej itak ni bila visoka kazen.Samo vseeno je lep?e to sli?at. Citiraj
mokster Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 Sam policaji te ne smejo naslednji? ustavt pa en hiter ?ek narest. Za eno kazen verjetno ni problem, poznam pa nekoga (?e me ni nategnu), ki je enkrat vseskup pla?al pri de?urnem sodniku v Avstriji za nazaj Citiraj
Grega_ Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 ?e te bojo preverjali kdaj....te odpeljejo dokler ne pla?a?. Je pa res da je v EU dr?avah manj ?ekiranja, ker ni mej. Sej mnogokrat vidite ko vam na meji ?ekira dokumente v sistemu, no in ?e kaj ni pla?ano samo ven butne pol si pa gotov, takoj pla?at k sodniku ?e je delovni dan al pa uklonilc, spusti te ne. Citiraj
snjaper Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Druga?e so pa uvedli no zakon v evropski uniji, ?e naredi? prekr?ek kjer koli v evropski uniji dobi? ra?un po tanovem po po?ti na tvoj naslov. Ta sklep je pri?el v uveljao pribli?no en mesec nazaj Citiraj
iceman22 Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 ampak mislim sam za hude prekrske pa kaksen radar itd. to ja. drugac pa misli da ne. za parkiranje pa ne. no sj bo Alex povedal ce bo kj dobu. Citiraj www.trziskisladoled.si
Jest Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Druga?e so pa uvedli no zakon v evropski uniji, ?e naredi? prekr?ek kjer koli v evropski uniji dobi? ra?un po tanovem po po?ti na tvoj naslov. Ta sklep je pri?el v uveljao pribli?no en mesec nazaj Ampak to menda velja samo za preksrke, ki so "tezki" 70? ali vec... drugace se jim menda ne izplaca delat poizvedb... Pa se za napacno parkiranje je menda odvisno, ali si dobil kazen od policije ali redarstva... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
`ripper` Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Dvomim, da bojo po?iljal za parkiranje. Jest sm bil par let nazaj sred T?bingena slikan s kr precej?njo prekora?itvijo, pa je ?e takrat blo govora o nekih uredbah, ki naj bi posredovale kazni lokalnim oblastem in le-te naj bi jih izterjale od tebe, pa nism dobil ni? oz. kolega ni dobil ni?, k sva bla z njegovim avtom. Verjetno pa se tud na tem nivoju zaostruje, zdej k se peneze rabijo povsod... Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
jures Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Poleg tega Sardinija ni isto kot Italija in eu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 14. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Poleg tega Sardinija ni isto kot Italija in eu.... He,he,to je pa ?ista resnica.In ja,bili so redarji in ne policija.In imel sem listek gor a smo prekora?ili ?as za borih 15 min.Se vidi,da tudi ni tam dol nimajo ve? denarja,saj so nas druga leta policaji usmerjali na ta parking in o kak?nih parkirnih listkih in kaznih ni bilo govora. Kakorkoli,bomo po?akali in videli kaj bo,ali sistem "izterjave" ?e deluje. Citiraj
mokster Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Ni ?e tolk dale? EU skupnost da bi vse poenotli in poenostavli , na ?alost al na sre?o Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.