zazo Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 delau sem na mazdi mx3 V6 generalko in super laufa in use.... ko pa se pele? po klancu navzdol in pride? na ravno pohodi? gas in za mano je oblak dima..... menjani so bli tefloni, tesnilo glave, tesnila kolektorjeu, tesnilo ventildekla, vodna pumpa, usi val?ki jermenou, jermeni. pa glava je rahlo spu??ena za 0.2 mm in ventili spolerani. kak?na ideja?? sam sem posumiu batne obro?ke ampak me zanima ?e kak?no mnenje. hvala Citiraj
Boss Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Sajsi verjetno kar zadel... oljni obro?ki ti ?e pu??ajo. Glej, ?e ni velike porabe olje je po moje brez veze rihtat, sploh, ?e je kompresija v valjih normalna. Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Ja to znajo bit res obro?ki (zlasti ?e si vse ostalo menjal), meni se je pri prej?njih mazdah dogajalo, ?e sem vozil ve? km navzdol (zaviral z ma?ino v 2.prestavi), potem pa pri?el na ravnino in pohodil, je bil zadaj tak?en efekt kot na formuli1 ko nekomu na ciljni ravnini raznese motor. Ampak po par 100 metrih se je zadeva normalizirala. ?koda da nisi menjal ?e obro?ev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
zazo Napisano 16. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 ja ugotoviu sm da zakadi samo ?e bremzam z motorjom. enako kot pri tebi. a gdo ve ?e gredo bati tudi od uspodaj ven?? nekaterim avtom gre kaj pa ta motor? Citiraj
qwerty Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 ja ugotoviu sm da zakadi samo ?e bremzam z motorjom. enako kot pri tebi. a gdo ve ?e gredo bati tudi od uspodaj ven?? nekaterim avtom gre kaj pa ta motor? ojnice mor? pomoj sam iz glavne gredi odvija?it... pomoje... Citiraj If in doubt, flat out...
zazo Napisano 16. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 ja to mi je jasn ja sam pr enih autih se to da pr drugih pa ne zj pa nevem ?e bi ?lo tuku k se mi pa glav res neda ?e enkat dol jemat pa use Citiraj
Sishi Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 zazo koliko ?asa si se zajebaval z menjavo vseh teflonov in tesnil? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
zazo Napisano 16. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 zazokoliko ?asa si se zajebaval z menjavo vseh teflonov in tesnil? 14 dni ker sem ?e navoj ?ponerja na bloku pobrau in je blo velik komplikacij. Citiraj
zazo Napisano 16. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 aja drga? pa evo link slik kako je poteku del =) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2...18754&saved Citiraj
Symon Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 A niso ti simptomi v domeni teflonov? Citiraj
zazo Napisano 16. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 A niso ti simptomi v domeni teflonov? ja predn sm teflone menju mi je kadil ?e takrat ko sm ?ou u ovink tak da to nebojo tefloni krivi kr so novi. use mo?no sm menju razn batnih obro?kou torej pomoje bi lahka blo sam ?e to... Citiraj
m6m Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 si pa pravi majstor da si vse to sam delal... jaz tudi kar nekaj sam ?raufam, ampak k motorju pa se glih ne upam spravlat... vsaka ?ast Citiraj
schurda Napisano 17. avgust, 2011 Prijavi Napisano 17. avgust, 2011 Dobesedno mojster pod kozolcem!!! Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
zazo Napisano 17. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. avgust, 2011 hehehe hvala..... sj sm tut jst meu dvome u sebe ko sem jermen gor devou in ko je biu ?as da zalaufam ma?ino..... sam ga ni bol?ga filinga ko enkrat dela? neki tazga in pol ti zalaufa u prvo brez problemou ja glede batnih obro?kou je pa zdej tak ane... olja ne pije skor ni? sam je precej neudobno ko pride? iz kak?nga mal bol strmga klanca na ravnino in mal pohodi? (bognedaj da je ker auto za mano) in ima? dimno zaveso. redno spremljam ole v motorju in ga ni zmanjkalo ?e ni? po pribli?no 600 km. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 ja ugotoviu sm da zakadi samo ?e bremzam z motorjom. enako kot pri tebi. a gdo ve ?e gredo bati tudi od uspodaj ven?? nekaterim avtom gre kaj pa ta motor? Lahko pridem gledat ta podvig ?Model POZABI jemanje batov ven spodaj, kako jih bo? pa nazaj dal ?Glavna gred ti je na pot in ..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Dans sem mehanika mal pocukal za tole... Pravi da lahko da je kak ventil zvit ko ti je dol cuknal... Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.