PATO Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 ?ESTITKE IN SRE?NO (DO POROKE, POTEM TI PA IZRE?EM SO?ALJE ) Citiraj
Deeyan Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 ?ESTITAM Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 A js kj ne vem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 A js kj ne vem. Zgleda da se bo? o?enu... Citiraj
Z M A J Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 PO DOMA?E PRIKAZANO; TAKOLE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 A js kj ne vem. Nisi edini... Juresa vpra?i kaj je zakuhal. Citiraj
mazdaman Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 STARI WELCOME TO DA CLUB O?ENJEN ?OVJEK PROPAO ?OVJEK Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 JA PA FOTR BO Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 A ste me po kak?nem slu?aju s kom zamenjal, a mam dvojnika ki je glih tolk ubrisan ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Razlozim v Banovcih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 JA PA FOTR BO Baje troj?ki, enemu naj bi se ime za?elo na T, drugemu na D in tretjemu na I. Citiraj
Boss Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Baje troj?ki, enemu naj bi se ime za?elo na T, drugemu na D in tretjemu na I. pa heavy smokerji bojo, ko odrastejo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Prej bo en ki bo vse troje Majhen Pameten Specialc Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 AJVARJA NI V SLO! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 KAKO DOLGO GA PA NE BO?...DA VIDIM ?E SI LAHKO ZASLU?IMO BANOVCE Citiraj
Symon Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 AJVARJA NI V SLO! HOHO!! A JE S SVOJO OBOLELO-NA-PROSTATI-MPSKO ?EL V TUJINO NA ZDRAVLJENJE?? ?E BI MEL DIZLA ZIH NE BI MEL TE?AV! Citiraj
Z M A J Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 SEL JE V NEMCIJO GLEDAT TDIJE, TOK JE RAZOCARAN Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Sej je dal ?e oglas na avto.net - "menjam Mazdo 6 MPS za Mazdo 6 Diesel z mojim dopla?ilom" Citiraj
jures Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Sej je dal ?e oglas na avto.net - "menjam Mazdo 6 MPS za Mazdo 6 Diesel z mojim dopla?ilom" tu lahko uporablja? besedo na P Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 GARANT KUPUJE DAS AUTO Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 TOLE SE NAU DOBR KON?AL...?UTIM V MI?KI.. Citiraj
Deeyan Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 TOLE SE NAU DOBR KON?AL...?UTIM V MI?KI.. A SE KEJ TRESE, AL JE ?E U MI?OLOVKO POBEGNLA? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 BAN-OVCE (ban za ovce, hehe) SI BOMO VSAJ PO?TENO PRISLU?ILI! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 PA ZDAJ BI ?E POSEBEJ PASALO KO JE ZUNAJ TAKO MRZLO SI PREDSTAVLJATE TOPLO VODO, VLKI PI-PI-PEPSI IN KAKA PARTIJA ?AHA??? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.