Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 MEHKE LULE PARTY! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 MATER ME JE KR MINIL V BAZENE HODIT Citiraj
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 MATER ME JE KR MINIL V BAZENE HODIT A ZARADI OBJAVE J.G.? Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 ?E BI BILE PA TETE ZNOTRAJ TOPLE VODE, BI PA BIL ?E?PLJEV KOMPOT! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 A ZARADI OBJAVE J.G.? Zarad slike Citiraj
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 SEJ PA NI TAKO HUDA SEM OPAZIL DA EN CELO SPI MENE SICER BOLJ SKRBIJO IZJAVE TADRUGEGA UDELE?ENCA Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 SEJ PA NI TAKO HUDA SEM OPAZIL DA EN CELO SPI MENE SICER BOLJ SKRBIJO IZJAVE TADRUGEGA UDELE?ENCA A MEHKE CURE PARTY? JA TO JE RES OGABNO Citiraj
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 KO BI VSAJ NAPISAL CURE NE PA LULE... PR CURAH BI SAMO NAJHUJ?I NA LULE POMISLILI PLUS TO DA JE V TOPLICAH NAJVE? STAREJ?IH LJUDI, KAR STVAR ?E POSLAB?A. V PRIMERU "KOMPOT" BI BILA BOLJ MARMELADA Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Kwa je a ste nehal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Kwa je a ste nehal ? Ja, ?e si pa nazaj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Bom stran pogledou. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Bom stran pogledou. to ni isto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 @Ajvar, bi samo PROSU odgovor na zasebnega, ki sem ti u?eri poslal! LP! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Pro?nja usli?ana, mam 1ga. Sam je za probat. Lahko pa ti ga klopko posod za 14 dni, prkiran avto ga ne rabi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Mah kaj pa vem, dec ve, da mu ga lahko izmaknem za zmeri, pol pa pe? me bo te?ko sledil, hihi! TNX za odgovor, sicer pa pravi?, da od letnika 99 imajo vsi iste Luftmesserje (ali tudi Dizlaki in Bencinjaki iste ali kako??) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 ?AKTA ?AKTA!!! KR?ITA VSA 3 PRAVILA: 1.) VSE SE PI?E S CAPS LOCK 2.) PI?E SE SEMO KO MA?KE NI DOMA (CLUE IS IN THE TITLE) 3.) VSEBINA NE SME MET NOBENEGA SMISLA BONUS PRAVILO JE: DA JE TREBA LIMAT HUDE BABE V VSAK TRETJI POST. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 In kje so babe ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 NEM?KE, DA SE ZASTOPMO; MADE IN INGOLSTADT & WOLFSBURG! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 NI DIZEL AMPAK JE VSEENO STROJ BY ?VABA PA ?E BARVA JE KJUT!! 3.0 TDI!!!!!!1111 Citiraj
Deeyan Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 dobra rit na prvi sliki ?ist pinky ass, ?e slovenska vinjeta bi se u nulo prilegala XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Sicer trenutno me spet ni doma, ?e slu?ajno ne vese. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 23. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2011 TOREJ, ENJOY IT WHILE IT LASTS...SLIKI PA JE IME: OOGLY MEETS OOGLY Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 23. november, 2011 Prijavi Napisano 23. november, 2011 Men je pa od ?vabov tole najbl gnusen skret - kvadratast, zanikrn, zastarel, oblikovalska katastrofa (limuzina mi je dooosti lep?a, pa tudi ni ravno lep avto, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.