Skoči na vsebino

Kadar macke ni doma misi plesejo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?E BI BILE PA TETE ZNOTRAJ TOPLE VODE, BI PA BIL ?E?PLJEV KOMPOT! :P:harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

SEJ PA NI TAKO HUDA :) SEM OPAZIL DA EN CELO SPI :D

MENE SICER BOLJ SKRBIJO IZJAVE TADRUGEGA UDELE?ENCA :D

A MEHKE CURE PARTY? JA TO JE RES OGABNO :hudicek:

33112_1.png

Napisano

KO BI VSAJ NAPISAL CURE NE PA LULE... PR CURAH BI SAMO NAJHUJ?I NA LULE POMISLILI :hudicek:

PLUS TO DA JE V TOPLICAH NAJVE? STAREJ?IH LJUDI, KAR STVAR ?E POSLAB?A. V PRIMERU "KOMPOT" BI BILA BOLJ MARMELADA :vesel:

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Kwa je a ste nehal ? :harhar::harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Bom stran pogledou. :hudicek:

Napisano

@Ajvar, bi samo PROSU odgovor na zasebnega, ki sem ti u?eri poslal!

LP!

B.

Napisano

Pro?nja usli?ana, mam 1ga. :harhar:

Sam je za probat.

Lahko pa ti ga klopko posod za 14 dni, prkiran avto ga ne rabi. :hudicek:

Napisano

Mah kaj pa vem, dec ve, da mu ga lahko izmaknem za zmeri, pol pa pe? me bo te?ko sledil, hihi! :harhar:

TNX za odgovor, sicer pa pravi?, da od letnika 99 imajo vsi iste Luftmesserje (ali tudi Dizlaki in Bencinjaki iste ali kako??) :bravo:

Napisano

?AKTA ?AKTA!!! KR?ITA VSA 3 PRAVILA:

1.) VSE SE PI?E S CAPS LOCK

2.) PI?E SE SEMO KO MA?KE NI DOMA (CLUE IS IN THE TITLE)

3.) VSEBINA NE SME MET NOBENEGA SMISLA

BONUS PRAVILO JE:

DA JE TREBA LIMAT HUDE BABE V VSAK TRETJI POST.

Napisano

In kje so babe ?

?zmeden?

Napisano

NEM?KE, DA SE ZASTOPMO; MADE IN INGOLSTADT & WOLFSBURG! :danzoman::bravo::jupiii:

Napisano

Sicer trenutno me spet ni doma, ?e slu?ajno ne vese. :danzoman:

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Men je pa od ?vabov tole najbl gnusen skret - kvadratast, zanikrn, zastarel, oblikovalska katastrofa (limuzina mi je dooosti lep?a, pa tudi ni ravno lep avto, hehe).

post-185-1322075345_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če koga zanima zakaj,naj pogleda v temo orodje... Naročil videonadzorni sistem. Že od tistega "dogodka" sem imel namen investirati v kaj takega,ker zadnje čase se res čudne pojave sprehajajo mimo bajte... Takrat sem nameraval kupiti komplet Dahua,a bi bilo cca slabih 1700€,kabelski sistem na bnc,veliko vrtanja in napeljave... A ker je bil spet pri hiši pes,je šla stvar malce v pozabo.... In me je tisti članek malce spomnil,kaj je še potrebno urediti. In že pred časom,ker sem naročen na ta kanal (me je "ujel" na video o 3x360° laserju-,super video👍)...in je predstavil nadzorne kamere Eufi (Anker).     In se spet spomnim...pogledam še druge teste in predstavitve...kogar zanima,naj sam izbrska-ne bom vsega tukaj limal....,in ugotovim,da zadeva "ni od muh". Pobrskam po online trgovinah...imajo tudi na Anker.si itd...a ena kamera je 200€....rabim minimalno dve...bolje tri...in če je možno še centralno bazno postajo. Brskam in brskam....in ugotovim,da so cene na naši Anker strani že čist normalne v primerjavi z tujino... In za foro pogledam še na Aliexpress...in glej glej...črni petek-popust,dodatni popust na količino,+dobrih 8€ na nabrane kovančke, in je prišlo 418,18€ za tri kamere in eno bazno postajo😯😃👍    I just found this on AliExpress:  €301.98 | eufy SoloCam S340 Solar Security Camera Wireless Outdoor Camera 360° Surveillance No Blind Spots 2.4 GHz Wi-Fi No Monthly Fee https://a.aliexpress.com/_Ex8SmUH     I just found this on AliExpress:  €226.57 | eufy Security S380 HomeBase 3 Edge Security Center Local Expandable Storage up to 16TB eufy Security Product Compatibility https://a.aliexpress.com/_EIx1b01   Lepo nas "molzejo"...vse original z Eufi store-a...   Me zanima,kako bo izpadlo...mogoče še kaj objavim,kakšni bodo vtisi itd.,če bo koga zanimalo...
    • +1   Tudi moj oče Profesor glasbe diplomiral za pozavno...poučeval 13 instrumentov-pozavno,klarinet,kitaro,basskitaro,konteabass,trobento,tubo,bobne itd...,igral basskitaro v bendu Radgonski kvintet...po veselicah,gostijah itd...igral v Radgonski in Radkesburški plehmuziki tubo... Upokojen invalidsko...3x lahko ugibate za kaj.
    • Ti ti, šaljivec ti 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.