Boss Napisano 23. november, 2011 Prijavi Napisano 23. november, 2011 Nisi dojel poante - tukaj samo hvalmo TDI-je in da so VW-ji najlep?i avti Citiraj
Z M A J Napisano 23. november, 2011 Prijavi Napisano 23. november, 2011 VEM, AMPAK TOLIKO PA LE NE MOREM IZ SVOJE KOOOO?E, KER TOLE JE BRUH BRUH! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. november, 2011 Prijavi Napisano 23. november, 2011 Pa ?e en komplet takih finih feltn za na?ga Ajvarja... mislim, da bi to pasalo kot ata na mamo na njegovi MPS-ki, ki ji pol manjka edino to, da bi jo predelal na diesel. Citiraj
Symon Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 KER KRETEN JE TOLK LEPE FELTNE TKOLE ZJEBAL PA JIH DAL NA TAK AVTO??? BBS SO SAMO ZA NA KUL ?VABE, ITALIJANI NAJ GOR DAJEJO MOMO IN ALESSIO!!! :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 PA OGABNA BARVA; AMPAK GARANT JE PA JTD MOTOR, GENAU ZA AJVARJA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 @Symon SAM ?E PA TAK POGLEDA? PA STILO MAL SPOMINJA NA AUDIJA A3 SPREDI Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 ?e ma? Stilota morajo tud feltne bit v stilu. Citiraj
Alex Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 Men je pa od ?vabov tole najbl gnusen skret - kvadratast, zanikrn, zastarel, oblikovalska katastrofa (limuzina mi je dooosti lep?a, pa tudi ni ravno lep avto, hehe). Kira katstrofa od avta-oblikovno. Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 Alex, midva sva kar pogosto somi?ljenika (moram poudarit, da je tole direktna konkurenca tvoji 6-ki karavan Dizl), ne samo politi?no! Ko bom naslednji? na Obali, greva na pivo, obvezno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. november, 2011 Prijavi Napisano 25. november, 2011 Sedaj, ko smo ustoli?ili Ajvarja lahko tole temo zbri?emo da dobimo ene 10GB placa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2011 Prijavi Napisano 25. november, 2011 Sva si z lampo prvosla cevape in sobsko salato(ja Labi pedri pa to). V glavnem praznujeva v jugo stylu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 25. november, 2011 Prijavi Napisano 25. november, 2011 ZMAGAL SMO; ?ESTITKE GAZDI! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 DANES JE SODELAVEC ZA NA SLU?BENO POT DOBIL VW PASSATA Z MAX OPREMO, DSG, BE? USNJE, ?E AVTOMATSKO PARKIRANJE!!! MATER, HUD STROJ OD AVTA, TAPRAV ?VABSKI PONOS! DIREKT TAKLE JE BIL!NOTRANJOST ISTA LE, DA JE BIL DSG MI JE BIL KR MAL V?E?. ZDAJ RAZUMEM ZAKAJ SO NEMCI PREMIUM. Citiraj
Z M A J Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 TALE JE SUPER LEP; LAHKO BI MU DALI TASTARO ?KATLO - ZA DRVA TOVORIT; KAKR?NO SEM JAZ PRILEPU PAR POSTOV VI?JE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Symon, ziher je bil TDI Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 O ?em sploh pi?ete tle, kaj je to WW, TDI, Diesel, DSG, .....? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 O ?em sploh pi?ete tle, kaj je to WW, TDI, Diesel, DSG, .....? Kar tih bodi, pomoje se ne bi ni? branil DSG menjalnika v MPSki. ?e jaz bi imel DSG ?eprav ne vem, ?e me ne bi kdaj obneslo in bi posku?al dajati medgas pri ?altanju v ni?jo. TDI je bil ja. Citiraj
Deeyan Napisano 2. marec, 2012 Prijavi Napisano 2. marec, 2012 slika pove vse Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 HINT: AJVAR JE NA MORJU Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 slika pove vse Stari dizl je tolk zakon, da je en v tako S13 kot je na tej fotki dal dizel motor iz BMW 525d!!!! Citiraj
Boss Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Sej ve? kako gre tisto, da ravno najve?ji homofobi so v bistvu prikriti homoseksualci in jih je tega strah in zato ho?ejo na vse na?ine drugim dokazat, da niso. Z Ajvarjem je isto sam on je dieslofob oziroma ?e bolj TDIfob - v bistvu ves ?as ?ez diesle udriha sam zato, ker potihom je zaljubljen vanje in si jih ?eli, isto?asno pa boji kaj bodo dugi rekli na to. Ajvar, are you man enough to drive a TDI and be proud of it? Citiraj
Deeyan Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Stari dizl je tolk zakon, da je en v tako S13 kot je na tej fotki dal dizel motor iz BMW 525d!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Deeyan ne zaletavaj se z glavo v steno to je bila odli?na poteza. Avto je zaradi prekratkega diferenciala hiter vendar ni hiter, ?e ve? kaj mislim... Hitro se zavrti, kon?na pa sme?no nizka Ajvarju je nerodno ker on bi mel dizla samo se boji kaj bo okolica rekla na to. Ejga mi te sprejemamo takega kot si, pedra ali errr, dizela?a... Citiraj
roky999 Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 kaj kaj evo NO SMOKEY NO FUN HAHAH Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Deeyan Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 TDI Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.